"СЕМЕЙНИ ТАЙНИ" - ЕДИН РАЗВОД ДО КАКВО ЩЕ ДОВЕДЕ? ПДФ Печат Е-мейл

 

Кадир заплашва майка си, че ако не се ожени за баща му, ще се отрече от нея. Фадъл казва на племенницата си, че я е отървал от бившия годеник. Кадир иска от баща си да се погрижи за близките му в случай, че не издържи операцията. Иска помощ и от Ибо.

По време на операцията Нилгюл казва на съперницата си в „Семейни тайни”, че няма да се омъжи. Сузан се обажда, за да откаже убийството. Кемал чува разговора й и вдига скандал. Забранява й да доближава децата й. Чичек научава кой е донорът на Мерт. Разбира, че Кадир не е съученик на брат й. Бабата разбира, че другият син на Кемал е идвал в имението. Забранява неговото име да се споменава.

Операциите са успешни. Фадъл лъже Керим, че Кемал не дава пари.

Убеждава го да събере репортери и да разкрие тайната на семейство Иплекчи. Цяла Турция научава, а Хасрет съобщава на близките си. Сузан нахлува в стаята на Кадир и унижава семейството му. Кемал й забранява да ги обижда. Казва й, че я напуска. Чичек влиза в стаята, докато се карат.


Двадесет дена по-късно Маджиде отива да види Нилгюл и дъщеря й. Казва й, че сватба няма да има. Семейството се връща в Адана. Мерт е изписан. Сестра му разказва дълго критите семейни тайни. Мерт вдига скандал на баща си. Маджиде казва на внука си какво е поискал брат му за бъбрека си. Мерт и Едже напуска имението и Чичек иска да ги последва. Сузан унижава приятелката на сина си преди това.

Жената на Кемал търси път към него, но той не иска да я види. Заплашва я дори с убийство, ако нарани децата му. Чичек чува скандала им. В Адаона някой преследва семейството на Нилгюл, разрушава ателието й и я гони от дома й. Тя вярва, че това е Маджиде. Ибо утешава Хасрет след като тя изгаря снимките с Керим.

Братята се срещат в Адана и се сбиват пред Едже. Арестуват ги.

Фадъл притиска Керим да се крие. Лъже го, че Кемал иска да го убие. Кемал освобождава синовете си. Фадъл подкупва непознати да наранят сестра му. Кемал научава за стореното и на другия ден се прибира с Мерт в Истанбул. Кадир и Ибо намират Керим и той им казва кой е причинил неприятностите на семейството. Фадъл казва, че го е направил заради отказа на сестра си да се омъжи.

Кадир притиска майка си да сключи брак. Децата на Кемал обещават прошка, ако не се ожени за жената от Адана. Всички напускат бизнесмена и отиват при Маджиде. Нилгюн разказва на децата си как дядо им я е заплашил навремето и цялата истина за това защо не са с фамилията на баща си. Маджиде съветва сина си да спаси брака си. В същото време Сузан заплашва Едже да не рискува вече живота на Мерт.

Хазяинът на Нилгюн ги гони от жилището. Сузан е готова на развод, но в замяна иска Чичек да не вижда баща си. Кемал не подписва документите. Кадир се сдобрява с майка си.


След още двадесет дена Мерт обещава на майка си да развали сватбата на баща си. Хасрет става учителка. Разводът в „Семейни тайни” вече е факт и то – по взаимно съгласие. Сузан се отказва да даде опозоряващо Кемал интервю. Кадир принуждава Фадъл да продаде колата си, за да възстанови бизнеса на сестра си.

Източник: woman-onthe-top.net

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...