"Майка" - Подготвят фалшиви паспорти за Зейнеп и Турна, но ще успеят ли да напуснат страната? ПДФ Печат Е-мейл

 

Комисар Синан разбира, че в последните дни Дженгиз е разговарял многократно със Зейнеп. Той казва на колегата си да разбере коя е Зейнеп.

Гамзе моли шофьора си да премълчи пред Джахиде за колата и да не се появява няколко дни, докато не стане готова

Джахиде отива с Дуру в къщата на Зейнеп. Там Джахиде вижда Турна. Вбесява се и казва на Зейнеп, че ще влезе в затвора за това, което е направила.

Зейнеп и Гьонюл отиват на среща със старата приятелка на Гьонюл. Тя им обещава да им издейства фалшиви паспорти, за да заминат зад граница.

Джахиде звъни на Зейнеп и й казва да дойде у дома, за да говорят.


Али отива при Синан и го пита има ли напредък с разследването. Той му отвръща, че в момента се опитват да разберат каква връзка има Зейнеп с Дженгиз. Става ясно, че Синан се познава с Джахиде.

Зейнеп, Турна и Дуру отиват при Джахиде. Джахиде показва на Зейнеп документ, с който се отказва от нея. Зейнеп го подписва и вика Турна да си ходят. През това време пред вратата се появява Синан и още няколко полицая.

Старата Зейнеп намира снимка на Зейнеп и пита Гьонюл дали това е нейната внучка.

Синан казва на Зейнеп, че трябва да ги придружи до участъка за показания. Джахиде уверява комисаря, че сега е късно и на следващата сутрин Зейнеп ще отиде до участъка. Синан се съгласява. През това време идва Сарп, който пита за Турна. Синан се интересува коя е Турна, а Зейнеп му отговаря, че това е дъщеря й.

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...