"Горчива любов" - финал, Булут е в затвора, след отмъщение ПДФ Печат Е-мейл

Захиде търси помощта на снаха си, за да намери път към Али. Младата жена опитва да помогне, но мъжът й не е готов за разговори. Суде отрича пред Булут, че има връзка с Мехмет. Баща й разказва истината за Екрем и аферата на майка й. Решат разказва на Али какво е преживяла майка му в действителност.

Огорчена от истината за родителите си Суде намира подкрепа само в обятията на мъжа, който не спира да я обича. Али и Захиде са по-близки от всякога. Суде отхвърля майка си по време на посещение в затвора. Ферман сключва лоша сделка, повлиян от Булут. Мехмет и Али го уличават.

Булут кани всички от имението в ресторант. Разказва на Ферман истината за своята горчива любов към Мелек, че тя чака неговия син, че с години е бил нещастен, за да си плати дълговете към фамилията му. Накрая казва какво е направил, за да отмъсти за баща си. Миг преди да получи инфаркт, Ферман казва на Булут, че истинския убиец на баща му е Екрем и той го е мамил.


Побеснял, че е станал поредна жертва на злодея, младият мъж прострелва врага на Екрем. Сам се предава в полицията, но е щастлив – никога не е бил толкова свободен, колкото в този момент.

След две години малкият Умут празнува рожден ден. Баща му Али и майка му са щастливи, а той е обграден от всичките си дядовци и роднини. Пускат Шахика от затвора, но дъщеря й не е до нея. Суде има ново семейство – тя е майка на Ейлюл и съпруга на Мехмет. Елмаз притиска Решат да се оженят, а Булут гледа снимка на сина си в затвора. Неговият син, наречен „Надежда” е най-хубавото, което му е останало след изгубената горчива любов.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...