"Майка" - Подготвят фалшиви документи за Зейнеп и Турна, но полицията е на вратата ПДФ Печат Е-мейл

Зейнеп и Гьонюл отиват на среща със старата приятелка на Гьонюл. Тя им обещава да им издейства фалшиви паспорти, за да заминат зад граница.

Джахиде звъни на Зейнеп и й казва да дойде у дома, за да говорят.

Али отива при Синан и го пита има ли напредък с разследването. Той му отвръща, че в момента се опитват да разберат каква връзка има Зейнеп с Дженгиз. Става ясно, че Синан се познава с Джахиде.

Зейнеп, Турна и Дуру отиват при Джахиде. Джахиде показва на Зейнеп документ, с който се отказва от нея. Зейнеп го подписва и вика Турна да си ходят. През това време пред вратата се появява Синан и още няколко полицая.

Старата Зейнеп намира снимка на Зейнеп и пита Гьонюл дали това е нейната внучка.

Синан казва на Зейнеп, че трябва да ги придружи до участъка за показания. Джахиде уверява комисаря, че сега е късно и на следващата сутрин Зейнеп ще отиде до участъка. Синан се съгласява. През това време идва Сарп, който пита за Турна. Синан се интересува коя е Турна, а Зейнеп му отговаря, че това е дъщеря й.


Зейнеп споделя с Дуру, че се страхува какво ще говори, когато отида на следващия ден да даде показания в полицията.

Шуле се събужда на сутринта, но няма пари и е принудена да напусне хотела.

Зейнеп тръгва за полицията, но Турна се страхува, че няма да се върне и не иска да я пуска. Зейнеп успокоява Турна, че всичко ще е наред.

Шуле отива при Гьонюл и я моли да остане за няколко дни при нея, тъй като няма къде. Гьонюл се съгласява.

Зейнеп отива в участъка и казва пред комисар Синан, че Дженгиз й е звънял, защото известно време е преподавала на Мелек в Бандърма. Синан я пита дали е знаела какво работи Дженгиз, но тя отрича да е информирана. Зейнеп си тръгва, а Синан получава от колегата си документ, според който Зейнеп никога не е била омъжена.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...