"Майка" - Турна пуква ръката си ПДФ Печат Е-мейл

Комисар Синан разбира, че в последните дни Дженгиз е разговарял многократно със Зейнеп. Той казва на колегата си да разбере коя е Зейнеп.

Гамзе моли шофьора си да премълчи пред Джахиде за колата и да не се появява няколко дни, докато не стане готова.

Джахиде отива с Дуру в къщата на Зейнеп. Там Джахиде вижда Турна. Вбесява се и казва на Зейнеп, че ще влезе в затвора за това, което е направила.

Зейнеп и Гьонюл отиват на среща със старата приятелка на Гьонюл. Тя им обещава да им издейства фалшиви паспорти, за да заминат зад граница.

Джахиде звъни на Зейнеп и й казва да дойде у дома, за да говорят.

Али отива при Синан и го пита има ли напредък с разследването. Той му отвръща, че в момента се опитват да разберат каква връзка има Зейнеп с Дженгиз. Става ясно, че Синан се познава с Джахиде.

Зейнеп, Турна и Дуру отиват при Джахиде. Джахиде показва на Зейнеп документ, с който се отказва от нея. Зейнеп го подписва и вика Турна да си ходят. През това време пред вратата се появява Синан и още няколко полицая.

Старата Зейнеп намира снимка на Зейнеп и пита Гьонюл дали това е нейната внучка.

Синан казва на Зейнеп, че трябва да ги придружи до участъка за показания. Джахиде уверява комисаря, че сега е късно и на следващата сутрин Зейнеп ще отиде до участъка. Синан се съгласява. През това време идва Сарп, който пита за Турна. Синан се интересува коя е Турна, а Зейнеп му отговаря, че това е дъщеря й.

Зейнеп споделя с Дуру, че се страхува какво ще говори, когато отида на следващия ден да даде показания в полицията.

Шуле се събужда на сутринта, но няма пари и е принудена да напусне хотела.


Зейнеп тръгва за полицията, но Турна се страхува, че няма да се върне и не иска да я пуска. Зейнеп успокоява Турна, че всичко ще е наред.

Шуле отива при Гьонюл и я моли да остане за няколко дни при нея, тъй като няма къде. Гьонюл се съгласява.

Зейнеп отива в участъка и казва пред комисар Синан, че Дженгиз й е звънял, защото известно време е преподавала на Мелек в Бандирма. Синан я пита дали е знаела какво работи Дженгиз, но тя отрича да е информирана. Зейнеп си тръгва, а Синан получава от колегата си документ, според който Зейнеп никога не е била омъжена.

Гьонюл се обажда на Зейнеп и я предупреждава да не идват с Турна, защото Шуле е отседнала при нея.

Рамо докарва поправената кола пред дома на Гамзе. Тя му благодари.

Старата Зейнеп става от леглото и припада. Вади от чантата си ядки, за да подхапне. Шуле е гладна и приема да вземе от нейните ядки. Гьонюл носи вода и захар, за да се съвземе старицата. Тя не иска да приема нищо от нея и Гьонюл дава на Шуле да се погрижи.

Шуле се чуди защо свекървата на Гьонюл се държи така с нея и я пита. Гьонюл й признава, че е убила сина й.

Рамо успява да уреди да види отново Гамзе. Джахиде разбира, че говори с него и веднага се обажда на майката на Мерт, за да задвижат сватбата им с Гамзе

Рамо успява да уреди да види отново Гамзе. Джахиде разбира, че говори с него и веднага се обажда на майката на Мерт, за да задвижат сватбата им с Гамзе.

Зейнеп звъни на Джахиде, за да се срещнат. Връща й парите от покупката на къщата.

На следващия ден Турна решава да изненада Зейнеп и Дуру и да им приготви закуска. Тя се качва на един стол, да да отвори шкафа, но пада и си чупи ръката. Зейнеп се чуди какво да направи - не може да я заведе в болница, защото я издирват, а и няма документи.

Зейнеп се обажда на Гьонюл и иска помощ от нея.

Гамзе се съгласява да поговорят с Мерт и да решат какво ще правят с женитбата.

Турна изпитва силна болка и Гьонюл и Зейнеп я водят в няколко болници, но отказват да я приемат без документи. Накрая един лекар ги приема и прави забележка на рецепционистката, че миналият път дете е умряло заради това, че са го отпратили по същия начин.

Докторът казва, че няма счупване, но иска да й направят рентген, защото може да има пукване на костта.

Мерт казва на Гамзе, че иска ДНК-тест. Тя се вбесява и си тръгва от срещата.

Дженгиз се събужда. Обаждат се на Шуле и тя веднага тръгва към болницата.

Лекарят успокоява Зейнеп, че няма за какво да се притеснява и че пукнатината на ръката на Турна ще зарасне за две седмици.

Синан разбира, че Зейнеп никога не е раждала и се досеща, че Мелек е при нея като Турна. Казва на колегата си да подготви документите за задържането на Зейнеп.

Зейнеп, Гьонюл и Турна излизат от болницата. В същото време Шуле идва и ги вижда на входа. Разкрещява се, а Зейнеп и Турна бързо се качват в такси и избягват. Шуле е разочарована от Гьонюл. Вижда полицай и през очите на старата жена подава жалба за отвличане срещу Зейнеп.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...