"Назови ме по име" - Зехра предизвиква пожар ПДФ Печат Е-мейл

 

Назан намира бележките на Зехра и ги предава на Алев. На другата сутрин братовчедката се опитва да уязви ужким влюбените, но Йомер намира правдоподобно обяснение за това, че жена му пази информация за него. След това решава да премести позицията на братовчедка си.

Заради нелепа случайност, Йомер подозира жена си, че още държи връзка с Йенер. Алев напуска имението.Йенер заплашва Севим, че ще отвлече малката й дъщеря, ако не му доведе Зехра. Тя се принуждава да пише до голямата с поредната лъжа за баща й. Йомер не пуска жена си да види роднините.

Алев заплашва любимия си, че ще се самоубие.Назан издава къде се намира братовчедката. Зехра използва момента, за да избяга от имението. Йомер я вижда, заключва я в колата и успява да спаси братовчедка си.

В следващия епизод на „Назови ме по име” Йенер наистина отвлича Ясемин. Севим му обещава другата си дъщеря. След това устройва клопка на Зехра и Йенер успява да я заключи в жилището си. Тя обаче успява да избяга като заплашва живота му. Пак Йомер я намира и я води насила до бутик.


Асия изпуска тортата за празника на леля. Новата й вуйна я успокоява. Йенер взима телефона на Зехра и й звъни. Йомер вдига и вече е повече от убеден, че жена му не спира да го мами. Назан краде брошката на новата господарка в имението. Асия обаче я намира и прибира.

Зехра не може да намери брошката и Йомер й се ядосва. Заключва я във фирмен склад, за да си признае къде я е продала. Зехра предизвиква пожар без да иска. Семейният скандал в „Назови ме по име” се превръща в истински пожар. Йомер научава за него и открива припаднала от задушаване Зехра.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...