"Г-жа Фазилет и нейните дъщери" - хитър номер ПДФ Печат Е-мейл

 

Старият Егемен е готов да плати за записа на Ясемин, но не иска пари, а мъжа си. Подтикнат от Севда, която му казва, че Йомюр му е дете, Гьокхан разбира, че малката е всъщност дете на жена му. Хазан напуска компанията на братята Егемен.

В следващия епизод на „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” дори Нил разбира, че има тайна любов между Хазан и Яъз. Гьокхан е разстроен от тайните на жена си и само Севда му дава разбиране.

Хазъм се опитва да помогне на Селин. Тя се страхува мъжът й да не се върне при Едже. Синан намеква, че иска сватба, но Хазан се чувства гузна и разбира погрешно думите му. Фазилет отново притиска зетя да не бави тържеството, за да не се изпокарат братята. Отново Едже дава подкрепа и стимулира сестра си да се бори за щастието си.


Фара се появява навреме, за да разсее съмненията на Хазъм в сина му. Ясин е щастлив от предстоящия развод. Едже е огорчена от предателството на майка й.

Хазан признава любовта си, а Фара я записва. След това скроява номер, който да отдалечи Яъз от момичето. Ясин иска да си върне любимата, но Хазъм не е вчерашен. Назначава денонощна охрана на жена си. Госпожа Фазилет и нейните дъщери имат възможност да живеят охолно като господарки на имението Егемен. Само майката обаче е щастлива от така стеклите се обстоятелства.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...