"Майка" - Ще успее ли Зейнеп да се оправи с полицията? ПДФ Печат Е-мейл

 

Зейнеп споделя с Дуру, че се страхува какво ще говори, когато отида на следващия ден да даде показания в полицията.

Шуле се събужда на сутринта, но няма пари и е принудена да напусне хотела.

Зейнеп тръгва за полицията, но Турна се страхува, че няма да се върне и не иска да я пуска. Зейнеп успокоява Турна, че всичко ще е наред.

Шуле отива при Гьонюл и я моли да остане за няколко дни при нея, тъй като няма къде. Гьонюл се съгласява.

Зейнеп отива в участъка и казва пред комисар Синан, че Дженгиз й е звънял, защото известно време е преподавала на Мелек в Бандърма. Синан я пита дали е знаела какво работи Дженгиз, но тя отрича да е информирана. Зейнеп си тръгва, а Синан получава от колегата си документ, според който Зейнеп никога не е била омъжена.

Гьонюл се обажда на Зейнеп и я предупреждава да не идват с Турна, защото Шуле е отседнала при нея.

Рамо докарва поправената кола пред дома на Гамзе. Тя му благодари.


Старата Зейнеп става от леглото и припада. Вади от чантата си ядки, за да подхапне. Шуле е гладна и приема да вземе от нейните ядки. Гьонюл носи вода и захар, за да се съвземе старицата. Тя не иска да приема нищо от нея и Гьонюл дава на Шуле да се погрижи.

Шуле се чуди защо свекървата на Гьонюл се държи така с нея и я пита. Гьонюл й признава, че е убила сина й.

Рамо успява да уреди да види отново Гамзе. Джахиде разбира, че говори с него и веднага се обажда на майката на Мерт, за да задвижат сватбата им с Гамзе

Рамо успява да уреди да види отново Гамзе. Джахиде разбира, че говори с него и веднага се обажда на майката на Мерт, за да задвижат сватбата им с Гамзе.

Зейнеп звъни на Джахиде, за да се срещнат. Връща й парите от покупката на къщата.

На следващия ден Турна решава да изненада Зейнеп и Дуру и да им приготви закуска. Тя се качва на един стол, да да отвори шкафа, но пада и си чупи ръката. Зейнеп се чуди какво да направи - не може да я заведе в болница, защото я издирват, а и няма документи.

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...