"Майка" - Документите за чужбина са готови, но съдбата е подготвила друго... ПДФ Печат Е-мейл

Турна решава да изненада Зейнеп и Дуру и да им приготви закуска. Тя се качва на един стол, да да отвори шкафа, но пада и си чупи ръката. Зейнеп се чуди какво да направи - не може да я заведе в болница, защото я издирват, а и няма документи.

Зейнеп се обажда на Гьонюл и иска помощ от нея.

Гамзе се съгласява да поговорят с Мерт и да решат какво ще правят с женитбата.

Турна изпитва силна болка и Гьонюл и Зейнеп я водят в няколко болници, но отказват да я приемат без документи. Накрая един лекар ги приема и прави забележка на рецепционистката, че миналият път дете е умряло заради това, че са го отпратили по същия начин.

Докторът казва, че няма счупване, но иска да й направят рентген, защото може да има пукване на костта.

Мерт казва на Гамзе, че иска ДНК-тест. Тя се вбесява и си тръгва от срещата.

Дженгиз се събужда. Обаждат се на Шуле и тя веднага тръгва към болницата.

Лекарят успокоява Зейнеп, че няма за какво да се притеснява и че пукнатината на ръката на Турна ще зарасне за две седмици.

Синан разбира, че Зейнеп никога не е раждала и се досеща, че Мелек е при нея като Турна. Казва на колегата си да подготви документите за задържането на Зейнеп.


Зейнеп, Гьонюл и Турна излизат от болницата. В същото време Шуле идва и ги вижда на входа. Разкрещява се, а Зейнеп и Турна бързо се качват в такси и избягват. Шуле е разочарована от Гьонюл. Вижда полицай и през очите на старата жена подава жалба за отвличане срещу Зейнеп.

Гьонюл отива при Зейнеп и й казва да си събират бързо багажа с Турна, защото Шуле е подала оплакване и полицията всеки момент ще дойде. Трите отиват при приятелката на Гьонюл от затвора, която ще им помогне за излизане от страната.

Шуле отива в болницата и разказва на Дженгиз за Зейнеп и Турна. Дженгиз й се разкрещява пред всички, че не иска да я слуша и я гони. Заради нея той е бил прострелян.

Гьонюл бърза да уреди парите и паспортите на Зейнеп и Турна. Полицията идва пред вратата й и тя се принуждава да даде показания в участъка при Синан. Комисарят пуска Гьонюл, но нарежда да я следят. Тя успява да се измъкне и полицията я губи от поглед.

Зейнеп, Турна и Гьонюл се качват на една от колите на жената, която им помага и тръгват. Отсядат на хотел заради сина на приятелката на Гьонюл, който се прибира пребит.

Шуле се гласи за Дженгиз, но той я гони и й казва, че повече не иска да я вижда. Бута я в болницата на земята.

Мерт и Гамзе отиват в болницата, за да направят тест за бащинство. Лекарят ги предупреждава, че има опасност, макар и малка, да загуби бебето при извършване на теста. Мерт настоява и Гамзе е принудена да се съгласи.

Синан вика всички журналисти и им показва снимката на Зейнеп Гюнеш, която е отвлякла Турна и е обявена за издирване.

Синан вика Шуле в управлението. Иска да знае за педагога, който е идвал при тях и е разпитвал Мелек, но тя не е дала информация за насилие.

Докато Джахиде и Дуру говорят, Гамзе започва да вика от болка. Откарват я в болницата, където губи бебето.

Когато Мерт идва на вратата им, Джахиде го гони и му казва повече да не е появил в дома им.

Зейнеп получава съобщение с часа и мястото на срещата. Тя казва на Турна, че на другия ден ще заминат надалеч и ще започнат нов живот. Малката се радва.


Али отива при Джахиде и й дава да говори със Зейнеп. Джахиде й казва, че се гордее с нея и че е направила най-доброто за Турна, като я е отвлякла. Зейнеп се радва, че най-накрая Джахиде я подкрепя. След това тя къса документа, който Зейнеп подписа.

Шуле се обажда на Дженгиз и разбира, че е с друга жена. Тя позволява на бармана да я почерпи и след това отиват на хотел. Отказва обаче да спи с него и си тръгва.

Зейнеп разбира, че Гьонюл е била в затвора. Пита я дали баща й е обичал. Гьонюл отвръща, че много.

Шуле отива при Али и му се жалва за живота си. Остава да спи в неговия апартамент.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...