"Майка" - Пред очите на Турна и Гьонюл арестуват Зейнеп, медиите са във възторг ПДФ Печат Е-мейл

Гьонюл подкрепя дъщеря си и внучката. Разказва на Зейнеп за миналото, криейки, че е убила баща й. Шуле намира пристан при Али. Тя обаче попада в ръцете на Неджми – раненият клиент, който я прави лична сексуална робиня.

Пред очите на Турна и Гьонюл арестуват Зейнеп. Медиите са във възторг. Зейнеп разказва истината на Синан. Шуле взима детето си и се съгласява да търпи Неджми срещу подслон и храна за Турна. Мерт ухажва годеницата си, но тя не иска да чуе за нея. Старата Зейнеп не спира да тормози Гьонюл.

Джахиде помага на Зейнеп колкото може, но съдията обещава да е безкомпромисен. Турна е пак самичка, докато майка й е принудена да търпи Неджми. Той обаче е доста полезен, когато социалните идват на проверка.

От ДНК теста се разбира не само, че бебето на Гамзе е от Мерт, но и че е било напълно здраво. Момичето, неуспяло да стане майка, обвинява бившия си любим. Шуле търси вината в детето си за цялото й нещастие. Турна моли новата си баба да я свърже със Зейнеп.

Свекървата обещава на Гьонюл да отмъсти за смъртта на сина си. Иска да говори с внучката си. Гьонюл припада от страх. Турна се вмъква в участъка. След това разказва на Синан цялата истина за това, което е преживяла с майка си и Зейнеп. Шуле отрича всичко, но той не й вярва и я обвинява.


Джахиде обещава много пари на Дженгиз, ако се ожени за Шуле и ако оставят намира Зейнеп. Той взима проститутката, настанява я в хотел и й предлага пръстен. Обещава на Шуле сватба, ако свали обвиненията срещу Зейнеп.

Настаняват турна в дом за деца. Джахиде обаче се съмнява, че Зейнеп може да я осинови. Шуле иска да се омъжи за Дженгиз, но не смята да даде мира на втората майка на дъщеря си.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...