"Г-жа- Фазилет и нейните дъщери" - зловеща катастрофа ПДФ Печат Е-мейл

Едже остава хладна при опитите на Ясин да получи прошката й и обещание, че скоро ще са заедно. Докато Гьокхан опитва да задържи Севда в имението, Фазилет се оказва фея-кръстница на Ясемин. Дава й пари, учи я как да бъде майка на детето си.

Хазан помага на сестра си да се види с Ясин, за да си простят грешките от миналото. Хазън нарежда на Яъз да не пречи на брат му и любимата му, но и иска прошка за строгостта си. Гьокхан иска да научи всичко за миналото на жена си. Хазъм организира вечеря със синовете си и приятелките си.

Ясин умолява Едже да му прости и да избягат заедно, за да се оженят. На вечерята Синан иска ръката на Хазан, а Яъз чупи чаша от шока. Хазан бяга от имението и сваля пръстена от ръката си. Фазилет обаче й казва, че ако не приеме предложението, ще разкрие на Яъз коя е истинската му майка.

В същото време Гьокхан и Ясемин се натъкват на Йомюр, която е припаднала. Яъз не може да преживее загубата на Хазан, която е казала „Да” на брат му. Едже успява да заблуди шофьора на мъжа си, че е сама в дома на сестра си. Хазъм напомня, че имението не е на госпожа Фазилет и нейните дъщери. Казва на тъщата, че сватба ще има, защото не иска синовете му да станат врагове. Момичетата на Фазилет са разтроени от случващото се. Обвиняват Фазилет в тирания и алчност. Ясемин плаче за детето си, признава на Гьокхан, че е оставила дъщеря си, за да е с него.


Фазилет настоява Шукрие да пази тайната за бебето на Едже. Тя иска да каже на Ясин, за да се сдобри със сина си. Гьокхан отвежда Йомюр от болницата. Фазилет попречва на Хазъм да каже истината на Ясин. Нил научава, че Хазан е влюбена в Яъз, но е сгодена за Синан. Тъкмо съперницата й я утешава, когато преживява новината.

Гьокхан иска да спаси детето на жена си, но и да научи всичко за миналото й. Хазан разваля годежа със Синан. Признава, че обича друг, но не казва името му. Яъз ги вижда да се карат. Опитва да успокои брат си, който споделя тайната на Хазан.

Фара обещава на Хазан да изтрие компромата, когато я види да се качва на самолета за Германия. Шукрие пише писмо на сина си. Селин не си взима хапчетата и се опитва да я настрои срещу Едже. Докато се карат на улицата, кола блъска възрастната жена. Фазилет придумва Ясин да остави Едже намира.

Яъз се опитва да говори с Хазан за любовта им, но тя е много рязка и далечна. Хазъм обещава на жена си всичко – дори развод, за да бъде с Ясин. Единственото, което иска е бебето да бъде отгледано като Егемен.

Селин оставя Шукрие на мястото на произшествието. Преди да издъхне, Шукрие иска да каже на сина си за бебето, но не успява. Единственото красиво в тези епизоди на „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” е първата споделена нежност между тайните влюбени. Яъз целува Хазан при поредния им скандал.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...