Финал на "Майка" ПДФ Печат Е-мейл

Дженгиз изнудва Турна да открадне документа, който е предписал. Настоява след това децата да спят в къщата на Джахиде за последно. Гамзе предупреждава сестра си да внимава. В същото време Дженгиз обработва Шуле с обещания за дом в Бодрум и тя отново се подвежда. Турна открадва документа за осиновяване и Зейнеп се досеща кой го е откраднал.

Джанер и Гамзе търсят начин да спасят всички от Дженгиз. Турна моли втората си майка за прошка. Зейнеп й прощава. Джанер арестува Дженгиз, но го освобождават, защото е оневинен от свидетел. Гамзе не може да спаси наследството на Турна, но със сестрите й замразяват сметките на покойната.

Турна ще получи парите при пълнолетие. Зейнеп съветва Шуле да се спаси от Дженгиз. Злодеят я удря. Шуле разбира, че мъжът й ще я напусне, ако останат без пари. Гьонюл търси помощ от Белкъз.


Дженгиз удря Турна и тя изпада в безсъзнание. Шуле и Зейнеп я водят в болницата. Турна отваря очи. Шуле подписва документа за осиновяването на децата. Казва на Дженгиз, че го напуска. Той я напада, но Гьонюл нахлува в къщата и насочва пистолет към него. Дженгиз я неутрализира и заповядва на жена си да стреля по старата жена. Шуле стреля по него.

Дженгиз издъхва. Арестуват Шуле, а тя моли да дадат документа за осиновяване на Зейнеп. В края на филма Турна и братчето й са при своята втора майка, с голямото й, задружно семейство на брега на морето.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...