"Сълзи от Рая": Кой е Али от детството на Дженнет? ПДФ Печат Е-мейл

 

Арзу смята, че Дженет е разбрала за произхода си и цели да разруши успешния иохолен живот. Арзу прогонва Дженет от фирмата и забранява на момичето да доближава семейството й. Дженет е обидена и наранена. За малко не става жертва на автопроизшествие, но Селим се оказва до нея и й помага. Мелиса ревнува и се зарича да унищожи Дженет.

Двете с майка й излизат на обяд. Дженгиз и сестра му Йозлем обсъждат дали да разкрият на Селим истината за миналото му. Мукадес споделя на Суна, че е видяла снимка във вестника на неблагодарната Джавида, която сега се нарича Арзу. Селим се застъпва за Дженет пред Арзу. Орхан, братът на Махир, е в Дубай, за да изготви предварителен договор с важни клиенти. Той настоява Дженет да подготви презентация на проекта си. Селим съобщава наДженет, че я очакват във фирмата. В миналото Йозлем е направила аборт от Махир. Cпоред Нилгюн тя няма право да я съветва за отношенията майка дете.


Махир се държи странно и баща му Ръза наема доверен човек да го следи. Cред изгорелите вещи в родния дом Дженет намира стара своя снимка с Али и започва да си задава въпроси. Селим посещава Дженет и се включва в пребоядисването на обгорелия дом. Арзу пристига в квартала на Дженет и вижда Селим да обядва с Дженет и Мукадес. Забелязана от Емре, бързо си тръгва. Махир заблуждава баща си, че е с клиент, и се среща с Йозлем. Двамата тъгуват за нероденото си дете и проваленото бъдеще, което са могли да имат заедно. След заминаването на Йозлем в Америка Махир се жени за Арзу, която е секретарка в компанията на баща му. Селим плаща наема на Мукадес.

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...