"Втори шанс" - Дениз е арестувана ПДФ Печат Е-мейл

Какво предстои в следващите епизоди на сериала "Втори шанс"?

Съседките на Мират искат извинение от Дениз и я молят да оттегли Обвинението си срещу съпрузите и синовете им, които са я нападнали. Сердем, любимият на Дияр, се обажда на баща си от Истанбул. Баща му премълчава, че братята на Дияр са го изтезавали, но го моли да забрави за нея и да замине за Германия. Сердем отказва да замине без Дияр и моли баща си да му предаде, ако научи нещо за нея. Едже се вслушва в съвета на Фиген и моли Неджат да я придружи в прокуратурата заради жалбата на Мюге. Неджат напразно я убеждава да уведоми майка си. Хюля узнава от Едже, че Дениз се е завърнала с близките си в къщата на Мират. Хюля не открива никого в дома на Мират, но се среща с Фикрие и се уговаря с нея да получават и нова информация за Дениз.

Дениз се обръща към участъковия полицай, за да се оплаче от хазяина си, но той отвръща, че не може да предприеме нищо срещу него. Дениз се досеща, че той е съучастник на хазяина, и го заплашва, че ако не й върне парите от наема, ще предизвика разследване за бившите наемателки, които са напуснали предсрочно квартирата. Едже моли Мират да я придружи в прокуратурата, без да съобщава на майка й, и той дава съгласието си. Хюля и Неджат посещават Дениз в къщата на Мират. Дениз настоява Неджат да вземе обратно парите, който и е дал назаем. Тургут научава от съседите в кръчмата, че Фикрие е разпространявала неверните слухове за извънбрачната връзка между Мират и Дениз. Тургут намира стари снимки на Фикрие и Мират. Разгневеният Тургут напада Фикрие, но тя успява да избяга в къщата на Мират. Дениз й отваря и се изправя срещу Тургут. Едже излиза след нея, за да защити майка си. Тургут разкрива пред Дениз, че защитава жената, която я е оклеветила пред жителите на квартала. 'Мират се прибира у дома и отпраща Тургут. Фикриие и Фиген остават да пренощуват в къщата на Мират. Дениз помага на Фикрие да промие раните от побоя.

Хюля настоява Неджат да убеди Дениз да позволи на дъщеря си да живее в техния дом. Неджат отказва и разкрива пред нея, че Едже е нападнала своя съученичка, която се е оплакала в прокуратурата. Фикриие разкрива пред Мират, че съпругът и я е наказал от ревност към него. Тя признава, че все още обича Мират, повече дори от собствената си дъщеря. Той не проявява съчувствие към болката и заради злините, които е причинила на Дениз. Фиген чува целия им разговор. Фикрие е готова да издаде пред Дениз и Мират, че Дияр и Селма я е навела на мисли за извънбрачната им връзка, но Джемиле я възпира. Мират уверяваТургут, че никога не е имал никакви отношения със съпругата му, и го заплашва с полиция, ако още веднъж упражни насилие върху Фикрие . или дъщеря си,

Хюля упреква Едже, че не се е обърнала към нея за проблема си с прокуратурата, и научава, че Мират я е придружил там. Хюля отново настоява пред Дениз да позволи на Еджеда живее при нея и изтъква като аргумент, че тя дори не знае, че срещу дъщеря и има заведена жалба. Дениз предупреждава Хюля да не повдига повече въпроса за преместването на Едже. Дияр дочува разговора им. Фикрие споделя с Джемиле, че все още обича Мират и някога е приела предложението за брак на Тургут от отчаяние, че любимият и е обичал друга Рашел. Едже се извинява за грубото си поведение на Мустафа. Дениз укорява дъщеря си, че е скрила от нея проблемите си с Мюге. Дениз и Мират молят майката на Мюге да оттегли жалбата срещу Едже. Мират предлага на майката на Едже да му гостува в конната база с дъщеря си, за да помирят двете девойки.

Алихан настоява Шебнем да посети гинеколог и тя се обръща към Хюля за помощ, тъй като се бои Алихан да не научи, че не е бременна. Хюля я съветва да го заблуди с фалшив медицински документ. съседките пристигат в дома на Мират, за да благодарят на Дениз, че е оттеглила оплакването си от тях. Фикрие разказва пред съседките, че предишният хазяин на Дениз се готвел да я изнасили и Мират я е спасил. Лекарката съобщава на Шебнем, че трябва да се подложи на гинекологично лечение, което няма да и позволи да зачене през следващата една година. Шебнем скрива истината от Алихан. Дияр моли Мират да пази още седем месеца тайната, че не са женени, за да може да напусне дома му с бебето си. Той се съгласява.

Алихан осведомява Шебнем, че се готви да плати вноската по кредита си. Шебнем се опасява, че Алихан ще узнае, че кредитът му е прекратен, и ще се досети, че децата му са в тежко финансово положение. Хюля я съветва да предложи тя да превежда вноските по кредита и да ги изпраща в банкова сметка, която тя ще открие. Шебнем се колебае, тъй като това означава да краде от Алихан, но Хюля я убеждава, че някои ден ще му върне парите, а ако се разделят, ще бъде осигурена. Хюля открива сметката на свое име и Шебнем убеждава Алихан тя да внася сумите.


Приятелка на Хюля и Дениз търси заместничка за кетъринга за тържество на своя близка. Хюля изпраща Дениз и тя приготвя много вкусна храна за събитието. Приятелките й пристигат на празненството и са изумени да я видят в униформата на готвачка. Унизена от съчувствието, което проявяват към нея, Дениз упреква Хюля, че я е изпратила при техни познати. Хюля я заблуждава,че не е знаела, че домакинята е позната на техните приятелки. Фикриие предлага на Дениз да работят заедно в текстилна фабрика в продължение на 12 дни. Мюге поврежда боята на скъпия автомобил, с който Фърат посреща Едже. Началникът му в автосалона, от когото е взел колата без разрешение, се нахвърля върху него. Дениз е арестувана, тъй като кредиторите на Алихан са завели дело срещу нея за опит да избегнат задълженията си с продажбата на имението.

Източник: "ТвСага"

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...