"Вътрешен човек" - поставят капан на Сарп ПДФ Печат Е-мейл

Сарп получава нареждане спешно да се яви на среща в недостроена сграда. В същото време Мерт получава анонимно обаждане да отиде в изоставен склад. Притеснен, Сарп пристига на уреченото място, вижда Юсуф, който бащински го прегръща. Сарп уверява комисаря, че най-сетне е успял да се внедри в престъпната групировка на Джелял и е спечелил доверието на мафиота. В същото време Мерт се среща с Джелял, нарича го свой покровител и баща и твърди, че е станал един от най-приближените хора на комисар Юсуф.

Преди години

Джелял отива на свиждане в затвора на Метин и настоява да запази мълчание пред полицаите. За да е сигурен в лоялността на Метин, Джелял решава да отвлече един от двамата му сина. Мафиотът принуждава Метин сам да избере кое дете да пожертва. Метин изрича името на Сарп, но Джелял нарежда на хората си да отвлекат по-малкия син на Метин –Умут.


След години

Сарп научава, че Джелял е отвлякъл Умут, за да гарантира мълчанието на баща му. Обхванат от ярост, Сарп се обажда на Юсуф и се заканва да убие Джелял. Комисарят успокоява Сарп и го убеждава да продължи с шпионската си дейност в престъпната структура на Джелял. Джелял официално представя Сарп пред членовете на групировката си. Мафиотът го кани да присъства насреща с престъпника Маншур Шер. Джелял се усъмнява в Шер, който му е представен от Мелек, и отказва да разговаря с него. Мелек, огорчена заради недоверието на Джелял, си тръгва разплакана. Джелял нарежда на Сарп да проследи Мелек. Тя отива до изоставен склад, пред който я очаква Шер. Без знанието на Джелял Сарп прави опит да възпре Мелек от разговор с Шер. Появява се Джелял и Сарп осъзнава, че мафиотът му е поставил капан, за да провери неговата лоялност.

• Джелял нарежда на Сарп да убие Шер. Сарп насочва оръжие към главата му. Джелял се уверява в предаността на Сарп и отменя заповедта в сериала „Вътрешен човек“.

Източник: "ТвСага"

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...