"Сълзи от Рая": Отвличат Дженет, заплашва я смърт ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Щом Дженет слиза от колата на майка си, наемникът на Нилгюн я отвлича. Хакан я отвежда в запустяла къща. Тя забелязва обувките на Нилгюн. Бесте се обажда на Селим, защото се тревожи за момичето. Селим разбира, че любимата му е похитена . Според видяното на пътните камери, всички мислят, че Арзу е отвлякла Дженет. В последният момент Хакан се отказва да убие момичето.

Дженгиз казва на жена си за отвличането. Нилгюн оправдава Арзу. Хакан звъни на поръчителката си, за да каже, че не е убил Дженет. Дженгиз научава всичко и с Арзу отиват да освободят похитената. Нилгюн е готова да убие Дженет сама, но тя успява да избяга в гората.

Дженгиз разказва на Арзу историята на Селим и как е попаднал в дома им. По случайност двамата се появяват навреме, за да спасят Дженет на пътя. Отвеждат я у дома. Обожателите й са там, за да я подкрепят. Тя има сили само да благодари на Арзу. Суна принуждава Дженгиз да каже истината за отвличането. Той разказва за проблемите на Нилгюн и моли Сема да пази тайната му.


Дженет разказва на полицаите за обувките на похитителката си. Реза дава благословия на Орхан да бъде с Дженет. Той е готов на всичко да накаже злодейката. Дженгиз напада жена си. Предупреждава я, че тя самата е опасна за Селим. Мукадес проговаря след преживения ужас. След всичко изпитано, влюбените от „Сълзи от Рая” могат да бъдат щастливи, но това е красив сън, който ще продължи кратко.

 

Източник: woman-onthe-top.net

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...