"Вътрешен човек": Един тежко ранен и един убит ПДФ Печат Е-мейл

• Фюсун и Баръш се опитват да му помогнат. Джелял освобождава Хюсню и Селим. Пита се кой е новият бос на враждуващата с него групировка. вдовицата на Костанджели представя на адвоката новия му шеф Сарп. Мерт напразно очаква Джошкун в дома му. Джошкун пристиго и разбира, че го очаква неканен гост. Знакът, които е поставил на вратата, е променил мястото си. Напуска тихомълком къщата. в отражението на отсрещния прозорец Джошкун забелязва образа на Мерт. Проследявайки адвоката, Сарп се озовава в дома на Лейля, жената на Костанджели. Лейля му предлага да обединят усилията си срещу Джелял.Сарп ще открие брат си, а тя ще отмъсти за смъртта на съпруга си. Сарп приема споразумението с Лейля. Заедно подготвят план, за да заблудят и отмъстят на Джелял. Сарп сам определя името на новия бос Умут. Джелял е неприятно изненадан, когото разбира, че Мерт е по следите на Джошкун. Настоява непременно да открие адвоката. Преди на напусне Юсуф, решава да възложи на Мерт секретна мисия. Оставката на Юсуф обаче не е приета и мисията на Мерт е отменена .

• Мерт предава на Джелял предполагоемия адрес на новиябос. Сарп се опитва да предупреди Лейля, че Давуд се отправя към имението и. Настоява веднага да напусне къщата. Лейля не успява да избяга и се укрива в дома. Сарп и Давуд пристигот едновременно в имението на Костанджели. Сарп се опитва да отвлече вниманието на Давуд, който разпитва преоблечената като прислужница Лейля. Лейля успява да се спаси, но Давуд взема със себе си адвоката.

• Джелял заповядва той да бъде разстрелян, но Сарп с хитрост успява да го спаси. Адвоката предупреждава Лейля, че Алъянак епризнал, че виновен за смъртта на съпруга й е Сарп. Лейля е дълбоко разколебана в лоялността на Сарп. Фюсун подготвя официална вечеря за Мелек в знак на благодарност за нейното съдеиствие. Поканени са също Сарп и Мерт.

• Шахин, един от хората на Джелял, е арестуван. Признава, че всички се страхуват от новия шеф на мафията, който ще отмъсти на Джелял. Юсуф предполага, че може този мъж-привидение да е самият Сарп.

• Сарп се досеща, че Алъянак е причина за съмненията на адвоката и Лейля. Признава пред Лейля косвената си вина за смъртта на съпруга й. Опитва се да разсее недоверието й. Привидно Лейля приема обясненията на Сарп, но заповядва на адвоката Сарп да бъде убит. Юсуф предупреждава Сарп, че се излага на огромна опасност. Благодарение на предателството на Алъянак Джелял узнава местонахождението на Лейля. Алъянак се надява да откупи живота си от Джелял с тази информация.

• Юсуф проследява Сарп. Успява да предотврати убийството му, но е сериозно прострелян от адвоката.


Сарп откарва тежко ранения Юсуф в болница и веднага се оттегля, за да не бъде разкрит. Отправя се към имението на Костанджели. Джелял е изненадан от поведението на Лейля. Тя неочаквано се изправя срещу него с насочено оръжие. Давуд обаче се оказва несамо по-предвидлив, но и по-бърз. Успява да простреля смъртоносно Лейля и да спаси живота на Джелял. В дома на Лейля Сарп забелязва следи от кръв. Опитва се да разбере за случилото се чрез записите на камерите, но те се изключени. Обажда се Давуд, който му съобщава, че Джелял е наредил спешно да се присъедини към тях и го очакват. Информира Джелял, че Юсуф е прострелян и се намира в критично състояние.

Източник: "ТвСага"

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...