"Втори шанс": Нова връзка на хоризонта ПДФ Печат Е-мейл

 

Мират и Дениз изясняват отношенията си и той й разказва за сина си от Рашел.

Шерзат и Джеван пристигат в дома на Мират. Дияр ги забелязва и успява да избяга в жилището на Ибрахим. Мират представя Дениз като своя съпруга и братята на Дияр поднасят подаръка на Салман ага. Шерзат и Джеван са смаяни, когато Едже се връща и заявява, че е дъщеря на Дениз. Появата на Фикрие, която е убедена, че Дениз и Мират са женени, разсейват подозренията им. Мират и Дениз са принудени да разкрият пред Едже истинската самоличност на Дияр.

Ибрахим и Мустафа водят изплашената Дияр в дома на Мират. Мират й дава подаръка от баща й, за да го използва, когато заминат със Сердем в чужбина.

Мират предупреждава Дениз да крие връзката им от Хюлия. Дениз го пита дали Хюлия флиртува с него и той потвърждава подозранията й.

Дениз заблуждава Хюлия, че Мират е възобновил отношенията си с Рашел.

Алихан получава подправеното от Хюлия писмо. Той моли Шебнем да не го напуска. Тя се съгласява да даде последен шанс на връзката им.


Мустафа вижда как Волкан докарва Едже от рекламната агенция и дава воля на ревността си. Едже заявява, че заради отношението му ще се откаже от работата на модел.

Симге моли Захиде да й разкаже за брат й Мустафа. Захиде признава, че някога се е поддала на изкушението да води охолен живот и заради това е напуснала Ибрахим.

loading...

"ТвСага"

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...