"Втори шанс": Кой пада в ямата? ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Фикрие поставя условие на Тургут - ако иска да остане в дома им, трябва да спечели доверието на Фиген. Тургут моли дъщеря си за прошка.

Артън шантажира Хюлия да изкопае яма край конната база, в която Мират да падне. На следващия ден Артън идва за терапията си и се преструва, че е изгубил контрол над коня си. Мират язди след него и конят му попада в ямата. Мират счупва крака си, но Емине успокоява Дениз, че след месец ще може да ходи.

Керем Джан публикува снимките с Едже. Мустафа ги вижда и обвинява Едже, че го е излъгала - и за участието в ревюто, и за връзката с Керем Джан. Едже се опитва да му обясни какво се е случило, но Мустафа отказва да я изслуша, защото е загубил доверието си в нея.


Артън упреква Хюлия, че не е изкопала достатъчно дълбока пропаст. Хюлия го укорява, че иска да отнеме човешки живот. Артън отвръща, че е искал само да осакати Мират, за да отмъсти за травмата в миналото, която той му е причинил. Артън показва на Хюлия видеозаписа, който Октай е направил, докато тя копае ямата, след което заключва записа в сейфа.


Източник: "ТвСага"

 

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...