"Втори шанс": Шебнем полита с колата в морето ПДФ Печат Е-мейл

Хюлия посещава Артън, която я известява, че заминава за САЩ. Тя заявава, че знае, че той е поръчал нападението над нея и е изпратил на Мират писмото от Орхан. Артън я предупреждава, че накрая ще остане напълно сама, и се сбогува с нея.

Едже настоява да се срещне с Мират тайно от майка си. По време на срещата им Едже получава неприлично предложение от мъж, който я е забелязал в агенцията на Ахмет. Мират напада мъжа и заявява, че Едже е негова дъщеря. Едже си тръгва, след като е заявила на Мират, че е можела и сама да се защити.

Волкан намира Мустафа в ателието на баща му и го уведомява, че Едже е променила решението си и няма намерение да замине с него в чужбина. Мустафа не се поддава на провокациите на Волкан, който заявява, че има сериозни намерения спрямо Едже.

Шебнем моли Алихан да не я изоставя, но той е категоричен. Отчаяната Шебнем се хвърля с автомобила си в морето. Алихан става свидетел на опита ? за самоубийство и я вади от водата. Шебнем идва в съзнание, но Алихан е непоколебим и заявява, че ще се върне при семейството си.

Фикрие все повече си спомня моменти от миналото си. Тургут и Фиген се притесняват, че ако си върне паметта, ще стане отново трудно да живеят с нея. Подменят лекарствата ? с безвредни таблетки.


Фикрие моли Дениз да отпразнува втората си сватба с Тургут в заведението на конната база. Дениз се съгласява да организира тържеството.

Алихан пристига в Истанбул и обвинява Хюлия, че не го е уведомила за прекратения кредит.

loading...

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...