"Сълзи от рая": Арзу не може да признае истината ПДФ Печат Е-мейл

Настъпи време за единение

Арзу не съжалява за нищо. Тя отново би направила немислимото, за да спаси дъщеря си Дженнет. Какво се случи, че Арзу така бързо смени поведението си? Арзу отблъскваше Дженнет, за да не се сблъска отново с болката в миналото, но в този момент няма нищо по-важно от дъщеря й. Какво ще се мъчи да не позволи на дъщеря си да преживее? Защо в сърцето на Арзу се появи това чувство към Дженет, което тя криеше в продължение на много години?

Дженет е объркана и не разбира саможертвата на Арзу. Тя не разбира поведението на Арзу. Защо Арзу попадна в затвора? Докато Дженет страда Арзу приема съдбата си с гордост. Защо?

Кая и Селим преследват този, който е похитил Дженет, опитвайки се да излеят гнева си. Те се притесняват за Дженет. Но ситуацията за кая ще се промени. Ще се случи нещо, което той не е очаквал зот дъщеря си. Арзу променя поведението си и иска да разкаже всичко на Дженнет.Мелиса и кая са объркани, те са в края на пътя, какво ги очаква там?

Дженет не знае нищо за случващото се и отива да посрещне Арзу, която излиза от затвора. Дали Дженнет ще научи истината, или ще се случи нещо непредвидено? Много време ли има, до момента, когато ще научи, кой стои пред нея?

Време е за изповед

Арзу планира да разкаже всичко на Дженет, когато излезе от затвора.тя се е подготвила много добре за изповедта.

Това ще бъде много болезнено изживяване, но Арзу таи малка надежда, че дъщеря й ще й прости.Но тук има две големи пречки и те се казват: Мелиса и Кая.

Тези двамата са готови да използват всички козове, за да попречат на Арзу. Те опитват умопомрачителни неща, за да спрат Арзу. Дори да навредят на отношенията на Дженнет и Мелиса, дори и да разделят Дженнет от Селим. Селим, за да разкрие истинското лице на кая, е готов да пренебрегне Дженет.Защото фактите, които той ще изнесе наяве, ще направят невъзможно Дженнет отново да повярва на Селим. Затова селим започва да изпълнява своя секретен план. И резулатът е много близко до появата на бял свят...


Дженнет подкрепя Мелиса в действията, независимо от случващото се, заедно с баща си. Но Арзу е решена да сподели напълно искренно, всичко, което се е случило на Дженнет.

loading...

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...