"Божествено" - нов сериал по bTV lady ПДФ Печат Е-мейл

От 3 септември, всеки делник от 23 часа по bTV Lady ще гледате премиерния турски сериал „Божествено“ /Fi Ci Pi/

Напрегнатият психологически трилър ще потопи зрителите във вихър от обсебващи страсти, потискани травми и опасни тайни от миналото, които променят съдбите на главните герои, попаднали в мъчителен любовен триъгълник. Известният психиатър Джан Манай води популярно телевизионно предаване и преподава в университета. Славата и финансовите възможности му позволяват да води бляскав светски живот, обграден от лукса и обожанието на почитателките и студентките си. Зад лъскавата фасада обаче Джан крие психологически проблеми, които споделя само с дългогодишната си терапевтка Ети.

Крехкият баланс на душевното му равновесие е нарушен, когато среща красивата балерина Дуру. Джан е обсебен от чувствата си към младата жена, но тя има връзка с хореографа Дениз, който също е влюбен в нея. Ети предупреждава Джан да забрави Дуру, но той не успява да надмогне манията си. Журналистката Билге открива, че Джан е лежал в психиатрична клиника преди 21 години. Амбициозната Билге е решена да открие причините, довели до психологическия срив на влиятелния телевизионен водещ.

Поредицата на продуцентската компания Ау Yaplm е първият високобюджетен интернет сериал в Турция, който има рекордна многомилионна аудитория в електронната мрежа. В главните роли се превъплъщават обичаните турски актъори Озан Гювен (Демир Истанбулска приказка"), Серенай Саръкая (Мира Кварталът на богатите") и Мехмет Гюнсюр (Мехмет Златната клетка").

Източник: "ТвСага"

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...