"Дъщеря ми": Ойкю е с тежко заболяване ПДФ Печат Е-мейл

 

Ойкю вдига температура и Демир се заема да я лекува. Момичето отказва да влезе в болница. Демир отвежда Ойкю при майката на Уур, която вярва, че синът й и Демир водят почтен живот. Демир и Уур откарват оздравялата Ойкю до училище, но тя бързо се отправя към дома на Джандан, за да я предупреди за подготвената измама.

Демир и Уур посещават Джандан като оценители на картини. Демир се влюбва в нея от пръв поглед. Демир и Уур предлагат на Джандан сума, която тя намира за повече от приемлива.

Ойкю позвънява на вратата на Джандан секунди преди тя да подпише документа за продажба. Демир създава ситуация, която да не позволи на Ойкю да го издаде на Джандан.

Ойкю подозира, че Демир е влюбен в Джандан, и го съветва да не я мами.

Демир е изхвърлен от дома си заради неплатен наем. Разгневен, оставя момичето на улицата. Уур разказва за трудното детство на Демир и моли Ойкю да не се сърди. Демир я съветва да не пропилява живота си с баща като него. Ойкю го убеждава да останат заедно.

Мурат, стар приятел на Джандан, я извежда на вечеря. Мурат работи в болница и е приятел на Дженк, брат на Джандан, който живее в Америка.


Демир опъва палатка в парка, където да пренощуват с Ойкю. Вечерят на пейка в парка. Демир неволно обижда Ойкю, без да знае, че тя е диагностицирана с рядко заболяване на нервната система.

Източник: ТВ Сага


 

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...