Слави Трифонов с джип за 500 хиляди лева ПДФ Печат Е-мейл

 

Слави Трифонов, който прави първи крачки в политиката, обикаля из софийските улици с неприлично скъпа придобивка - чисто нов черен джип "Мерцедес - Бенц" G класа 4х4 за около 500 000 лева, твърди "Уикенд".

Дългия е сред първите нашенци, собственици на подобен свръхлуксозен, брониран всъдеход, последен писък на автомобилостроенето. Подобен джип притежава и дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви, който обаче в жълт цвят. Джипът на Слави с немска регистрация и сатанинския номер с четири шестици е най-скъпият в автопарка на шоумена.

Концернът "Мерцедес" произвежда високопроходимите всъдеходи тип "кубче" по поръчка на бизнесмени предимно от арабския свят. Слави се спрял на него най-вече заради несравнимата безопасност на пътя, която гарантирал. Доставили му автомобилното бижу по поръчка направо от завода в Грац миналата есен. Трифонов отново шофира сам возилата си от автопарка си, след като се подложи на операция на очите в австрийска клиника. Дългия вече нямал проблеми със зрението и ползвал услугите на личен водач само при пътуване на по-далечни разстояния.


Сред най-големите екстри на уникалното возило е специален стоманен ролбар отзад, който предпазва джипа от удари и го прави идеален при офроуд. Пътната безопасност е гарантирана и от наличието на "асистент при шофиране". Системата помага най-вече при шофиране през нощта. "Асистентът" разпознава типичните признаци на умора и невнимание и предупреждава водача визуално със звук или застрашаващ секунден сън. Интересна подробност е, че Слави шофира новото си возило с немски табели, за да не го глобява КАТ за нарушения. По този начин спестява актове за глоби за превишена скорост. Отделно от това Слави си е спестил и ДДС в размер на около 100 000 лева.

Източник: fakti.bg

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...