От 30 януари започва сериала "Майка", в главната роля е Джансу Дере ПДФ Печат Е-мейл

 

Сериалът „Майка“ е римейк на японския филм „Mother

Полицията, бреговата охрана и рибарите търсят седемгодишната Мелек, която е паднала в морето. Историята започва с тъжното лице на майката на детето, изчезнало в морето.

След което ще видим сцени от миналото, от които ще разберем, че изчезналото дете е живяло, заедно с майка си и нейния приятел Джингиз. В този дом, детето е подлагано непрекъснато на жесток тормоз, бой, завързване в чувал и изхвърляне на боклука. Момиченцето си има едно приятелче зайче и всичките свои мечти, то записва в една тетрадка, Мелек вярва, че в един миг, животът му ще се промени към по-добро.

Животът на Мелек се променя, когато се появява Зейнеп, която започва да работи в училището, където учи детето. Зейнеп замества нейната учителка Хандан, която преживява ужасна катастрофа. На Зейнеп веднага прави впечатления малкото и изплашено дете, което изглежда слабо и недохранено. Между учителката и Мелек се създава много близка връзка. Зейнеп Гюнеш е фоторепортер, която снима птици. На вид журналистката изглежда хладна, но с много добро сърце. Тя е предложила свой проект на един университет и докато чака одобрение, започва работа като учителка. Зейнеп има богата втора майка, а биологична й майка е в затвора и младото момиче не я познава.


Въпреки тежкия живот, Мелек се опитва да бъде щастливо дете, но моментът, в който се променя живота й, е денят в който е изхвърлена на боклука, завързана в чувал. Тогава я намира учителката Зейнеп, която е решена да й подсигури живот, за който момиченцето мечтае. Зейнеп отвлича Мелек, сменя името й и започва дългия път на борба с властите, за да я спаси от лапите на уродливите родители.

В ролите:

Джансу Дере – Зейнеп Гюнеш

Вахиде Перчин – Гьонюл Аслан

Берен Гьокйълдъз – Мелек Акчай/Турна Гюнеш

Гонджа Вуслатери – Шуле Акчай/Йълдъз

Серхат Теоман – Синан Демир

Беркай Атеш – Дженгиз Йълдъз

Гюленай Калкан – Джахиде Гюнеш

Джан Нергис – Али Архан

Шюкрю Тюрен – Ариф

Ахсен Ероглу – Дуру Гюнеш

Ализе Гьордюм – Гамзе Гюнеш

Умут Ийт Ванлъ – Сарп

Онур Дикмен – Ръфат

Мерал Четинкая – Зейнеп Аслан

Ерди Болат – Рамо

Али Сюрея – Мерт

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...