ГОДЖИ ЧУПИ КРАК, В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА Е, РОДИ МУ СЕ ДЪЩЕРЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Георги Милчев-Годжи и неговата половинка Надежда Дончева станаха родители на момиченце. Малката принцеса проплакала в 23.05 ч.в събота в родилното отделение на врачанската болницата. Дъщерята на баскитариста на „Куку бенд“ тежи 2,500 кг., а е висока 48 см.

Раждането преминало под грижите на д-р Борис Петров и д-р Анджелин Кръстев. Третото отроче на Годжи ще носи името Цвета, кръстена на баба си Цветана, майката на Георги Милчев.

25-годишната Надежда е добре след раждането и очаква щастливият татко да се появи, докладваха от болницата във Враца. Младата майка има свой дребен бизнес, свързан със здравословното хранене. Двамата с Годжи се запознали именно покрай работата й. Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема природосъобразен начин на живот.

48-годишният музикант има вече двама сина от бившата си съпруга Цветомила. За негова радост и двамата тръгнали по стъпките на татко си. 26-годишният Цветомил завършил Консерваторията, но се опитвал да пробие в киното, а 20-годишният Волен е студент по музика в Холандия.


Междувременно майката на Годжи се очаква да помага в грижите за малката поне през първите седмици. Причината – сменянето на пелени музикантът ще трябва да съчетае с възстановяването си, след като неотдавна счупи десния си крак. Тогава баскитаристът бе приет в лечебно заведение в Плевен, като му се наложи да се придвижва в инвалидна количка. Въпреки травмата си, Милчев намери сили да позира усмихнат за снимки с медицинските работници, които го посрещнали изключително топло.

През годините басистът на няколко пъти се е разминавал на косъм с по-сериозни наранявания. Още с раждането си той не проплакал, а акушерката го спасила с изкуствено дишане. По време на отпуска в казармата пък изпълнителят на „Пари няма – действайте“ решил да посвири на китара в музикантска стая. Инструментът обаче не бил заземен правилно и когато Годжи докоснал струните, бил покосен от токов удар, от който загубил дори съзнание.

Инфо: Вестник 24 часа и агенция Монитор

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...