БИВШ ЗАТВОРНИК Е ЗАПОДОЗРЯН ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО, В МИНАЛОТО ИМАЛ ОТНОШЕНИЯ С КЕТИ НИКОЛОВА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Бивш затворник е предполагаемият убиец на семейството в Нови Искър. Очаква се тази вечер МВР да го обяви за национално издирване, съобщиха БНР и bTV.

По непотвърдена информация мъжът се казва Росен и наскоро се е завърнал от чужбина. Той е на около 50 години и е бил осъждан за изнасилване и блудство.

В миналото мъжът е имал интимни отношения с 44-годишната Кети Николова и е бил вманиачен на тема тактически тренировки. По данни на националното радио заподозреният е въоръжен.

От рано тази сутрин районът край Нови Искър и село Луково е блокиран от десетки полицаи и спецчасти. Криминалисти с металотърсачи претърсваха гората над Нови Искър, като най-вероятно търсеха гилзи от оръжието, с което е била убита Кети.


Според кмета на Луково, Румен Колев, спецсилите край селото издирват непознато за него лице, но го е видял на снимка. Жандармерия пък е блокирала един от пътищата високо в планината, където се извършват и процесуално-следствени действия. По информация на bTV именно там се намира къщата, в която е живял или се е укривал извършителят на тежкото престъпление. Над Луково кръжеше и хеликоптер.

 

Същевременно полусестрата на Кети Николова - Ивет Кюхова, която живее в Лондон, написа във фейсбук профила си: "Болката, която изживяваме е голяма, имайте милост! Моля ви спрете да ме притеснявате по какъвто и начин да е. Не се чувствам готова да отговарям на каквито и въпроси да е относно случилото се."

Източник: dir.bg


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...