РОСЕН АНГЕЛОВ, ОСЪДЕН НА 8 ГОДИНИ ЗАТВОР, ОТ 10 ГОДИНИ Е БИЛ ОБЯВЕН ЗА ОБЩОДЪРЖАВНО ИЗДИРВАНЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

Две ефективни присъди за блудство с малолетни е получил бруталният убиец от Нови Искър Росен Желев Ангелов. Припомняме, че той уби шестима души навръх Нова година, след което избяга в гората над свогенското село Луково. Акцията по неговото издирване продължава и към този час.

Росен Ангелов е роден на 24 април 1961 година в добричкото село Дропла. През 1984 година получава първата си присъда за кражба на автомобили. Според информацията,  която   агенция ПИК цитира, тогава той не е осъден ефективно.

През 1997 година Росен Ангелов влиза в затвора за блудство с малолетно момиче. Делото се гледа в Софийски градски съд, а педофилът е осъден на 7 години затвор при първоначален строг режим. Въпреки това в затвора той остава по-малко от 3 години, след като е пуснат предсрочно на свобода.


Престъпленията на бруталния убиец от Нови Искър обаче не свършват дотам. През 2007 година Росен Ангелов е обвинен в ново блудство - този път с 12-годишно момиче от село Луково. След бързата реакция на районния съд в Своге Росен Ангелов е осъден на 8 години затвор. Той обаче не е открит от органите на реда и така е обявен за общодържавно издирване, което продължава и до ден днешен.

Според информация на ПИК последният адрес на Росен Ангелов, с който разполагат органите на реда, е в столичния квартал "Надежда 3". През последните 10 години обаче неговото местонахождение така и не е установено от полицията, затова и бруталния убиец не е задържан.


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...