УБИЙСТВОТО НА ПЕТЪР ХРИСТОВ ИМА ОБЩО С "НАГЛИТЕ"? ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

Жесток показен разстрел разтърси държавата. Малко преди 10:00 часа в столичния квартал "Манастирски ливади" бе убит крупния бизнесмен и собственик на "Лактима" Петър Христов. По непотвърдена информация той е бил убит с повече от 6 куршума, като един се е окадал фатален. Христов е откаран лично от шофьора си във ВМА, където повече от 30 минути лекарите са се борили за живота му, но безуспешно.

Бизнесменът е бил без охранители, защото нямал никакви опасения за сигурността си. Нова година посрещнал със семейството си. Бизнесменът е бил много близък с депутати от различни полтически сили. Той е известен меценат и дарител.


Според запознати, именно Христов е човекът от когото е тръгнало делото "Наглите". Благодарение на него служителите на МВР се свързали с представител на подземния свят, който бил готов да разкрие групата за отвличания.

Освен крупен бизмесмен с десетки фирми, през 2013 година от общинските организации на ГЕРБ във Велико Търново, Свищов и Златарица издигат кандидатурата му за депутат. Той обаче си направил отвод. Покрай Велико Търново е сочен за близък на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Притежавал е "Захарни заводи" в Горна Оряховица. Завършил е военното училище във Велико Търново и финанси в Свищов. През 90-те години на миналия век е бил е президент на ФК "Локомотив-Горна Оряховица".

Източник: ПИК


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...