БРАТЪТ НА УБИТАТА НИНА ИЗХВЪРЛИ БАГАЖА НА СПЪТНИКА Й ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Братът на убитата в Пампорово банкова служителка Николина Попова е изхвърлил през терасата дрехи и обувки на приятеля й Антон Бояджийски.

Това разказаха съседи на двойката в блока на ул. "Вук Караджич" в Пловдив, съобщи "24 часа".

41-годишната Нина и 48-годишният Антон Бояджийски бяха открити застреляни в кола в Пампорово. Според водещата версия на полицията в Смолян, музикантът Бояджийски е застрелял приятелката си с три куршума, а след това се е самоубил.

"Около 19 ч. снощи се чу силен трясък от счупено стъкло. След това видяхме, че в градинката пред входа е паднал кашон", обясниха комшиите. Според тях Георги, братът на убитата жена, е изпаднал в ярост и започнал да мята вещите на рокмузиканта направо през остъкления балкон.

В тревната площ пред блока се виждат изхвърлено палто, черно кожено яке и обувки на Бояджийски. Предполага се, че братът е потрошил и китарата на Антон, която вчера бе оставена пред вратата на жилището им.


Бояджийски и Попова живеели от пет години заедно в апартамент на петия етаж в блок на улица "Вук Караджич" в пловдивския район "Северен". 48-годишният Антон бил вдовец с голям син. Нина пък била разведена и работела от почти две години в банков клон в Пловдив, а преди известно време била командирована в офиса в планинския курорт.

"Апартаментът е на родителите на Нина, като в него живееше и брат й Георги. Нина има една дъщеря, която е на около 19 години. Жалко за детето. Каква е била тази любов”. Музикантът Ицо Петрофф, който е работил заедно с Бояджийски, заяви, че

Той е бил изключително талантлив китарист, на акустични китари, композирал, но пеел лошо. "Смъртта на съпругата му, която почина преди 5-6 години, го съсипа", каза Петрофф, цитиран от "Трафик Нюз". Той описва Антон като "добро момче".

Двамата последно се чули за Новата година, като си пожелали да е по-успешна и за двамата. Бояджийски си мечтаел да направи музикална агенция, която да изпраща наши музиканти да свирят в чужбина.


Криминалистите проверяват телефоните на убиеца и жертвата му, както и личната им кореспонденция. Най-вероятната причина музикантът да посегне на живота на любимата си е ревност. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство.

Източник: dir.bg


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...