РАЗСЛЕДВАЩИ: ЖЕНАТА ОТ ПЛОВДИВ Е УБИТА С ОСОБЕНА ЖЕСТОКОСТ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

Убийството на 29-годишната Илияна в пловдивския квартал „Кючук Париж” е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убитата начин, съобщават от Окръжната прокуратура в града.

Според разследващите извършителят е съжителстващият с Илияна на семейни начала Ради Енев, на 32 години. След убийството той е отнел живота си.

В сряда преди обяд братът на мъжа получил позвъняване на мобилния си телефон от Илияна, но не могъл да отговори. После няколкократно пробвал да се свърже с нея по телефона, но тя не отговорила на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, но той също не отговорил, посочват от прокуратурата.

След това, около 15.30 часа, отишъл до апартамента, където живеело младото семейство с 13-месечната им дъщеря.


Опитал да отключи входната врата, но установил, че от вътрешната страна на бравата е поставен ключ. От вътрешността на апартамента се чувал детски плач. Братът потърсил ключар. При отварянето двамата видели труп. Ключарят се обадил в полицията.

Пристигналите полицаи установили, че прозорците и балконските врати на апартамента са затворени. Жената била намерена лежаща по гръб с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на спешна помощ констатирал смъртта на двамата.

 

Детето на починалите се намира при близките им. Разследването по случая продължава.

Източник:vesti.bg

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...