ЗВЕРСТВО: НЕИЗВЕСТЕН ОТРЯЗА КРАКАТА НА КУЧЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Лекари се борят за живота на кучето Мими, открито с отрязани лапи. Животното има тежка инфекция, която сериозно застрашава здравето му, съобщи Нова ТВ.

Кучето бе открито край Петрохан, а първа на помощ на Мими се притичва Анастасия Хариту.

До момента добри хора са дарили около 1500 лева за лечението на животното. Те обаче вероятно няма да са достатъчни, защото на кучето му предстоят операции. То си търси и стопанин. Ако не се намери такъв, Анастасия е готова да го отглежда.

Един човек сподели, че е видял куче с отрязани крака до едно крайпътно заведение посока Петрохан и му е много мъчно, разказа Анастасия.

Ден по-късно тя отишла на място, за да търси четириногото – то било там в ужасно състояние и цялото треперело. От персонала на заведението разбрала, че стои там повече от седмица и никой не се ангажирал с лечението.


Спасителката на Мими призовава всички любители на четириногите за финансова, морална подкрепа или просто за положителна енергия.

Жената се грижи за 26 кучета и 6 котки и не подминава животни в беда.

 

„Имам три спасени инвалида. С едното от тях тръгнахме на разходка с инвалидна количка в Костинброд. Оказахме се атракция – хората ни спираха и се снимаха с нас, не бяха виждали подобно нещо".

Източник: dir.bg

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...