КОЙ Е БРАЗИЛСКИЯ МЕДИУМ ЖОАО ДЕ ДЕУС? ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

 

Бразилският медиум Жоао Де Деус нашумя последните дни, покрай нещастната съдба на Теодора, която отлетяла за Бразилия да се лекува при него, но състоянието й рязко се влоши и се наложи да се събират дарения, за да може болната от рак жена да се върне в България.

Какво знаем за Жоао де Деус?

Жоао Тейшейра де Фария, наричан от хората Жоао де Деус (Жоао Божи) е роден на 24.06.1942г. в обикновено бразилско семейство и е възпитан в духа на християнските ценности и традиция. Първото му спонтанно преживяване с Духовните Лечители, когато е бил на девет години, е среща със Света Рита, която любящо започва да го напътства относно работата му на медиум.

Днес Жоао е трансмедиум и е помогнал на милиони хора по света. Да бъдеш трансмедиум означава да отдадеш тялото си на безплътно същество, за да може то да влезе в реален контакт с живите хора чрез теб. Това пише медиум Кармен та сайта си karmen.bg.

А, какво допълва jivoslovo.info за въплъщенията в Жоао Де Деус


Жоао де Деус и 36-те същества – подкрепа от духовния свят

Жоао не лекува сам. Той е почти неграмотен, тъй като му се наложило да напусне училище твърде рано, за да подкрепя бедното си семейство. Няма знания по медицина или анатомия. Чрез него лекуват Съществата – духове на хора, които през земния си живот са били лекари, хирурзи, лечители, философи или теолози. Сред тях са Игнацио де Лойола, Свети Франциск Азиски, Цар Соломон, Безера де Менезес, д-р Фритц, д-р Освалдо Круз, д-р Аугусто де Алмейда, д-р Хосе Валдевино. Те или някое от другите 36 същества работят чрез Жоао де Деус, докато той е в транс, като в даден момент е активно само едно същество. Едно същество извършва лечебна работа сутринта, друго следобед. Извън съмнение е, че съществата притежават възможности, които засега науката не може да обясни. Духовните операции и физически хирургични интервенции, които юридически са разрешени само в Бразилия, са ясно свидетелство, че работят висшите сили. Друго свидетелство за това е липсата на болка, въпреки че не се ползват анестетици (болкоуспокояващи). Освен това не е регистриран нито един случай на инфекция в резултат на безкрайния брой физически операции, въпреки че не се прилагат никакви антисептици. Свидетели на това са били хиляди лекари. Ясно е, че всички тези операции не биха били възможно без участието, в транс, на мощния медиум Жоао. Съществата използват тялото, ръцете, гласът на лечителя, за да проявяват своята помощ и целебна работа. За да се случва това, е необходимо той напълно да освободи своята воля, идентичност и личност през времето, когато е в транс, за да даде възможност на съответното същество да има владение върху него. От друга страна успехът на Жоао в лечението не би бил мислим без силите на духовния свят – сили, които са много по-висши от нашите. Това е „Духовна медицина”, чийто мистериозен, но много реален ефект науката все още не е способна да улови и която отново и отново продължава да се справя със случаи, които са били обявени за нелечими от традиционната медицина.

Какви са възможностите на този лечител ние не се наемаме да твърдим, само информираме, какво са писали различните източници за него.


 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...