"Любов на инат" - Ялън и Йешим се надяват на едно, но се случва друго ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

 

Разгневеният Ялън съобщава на колегите си, че назначението на Дефне е невъзможно и трябва да намерят друг специалист.

Дамла, колежка на Дефне от университета, се явява на интервю за поста, но Йешим се възпротивява на назначението й. Йешим научава, че Дамла е отдавнашна конкурентка на Дефне и между тях съществува неприязън. Тя кани Дефне на вечеря в ресторанта, в който Дамла се е уговорила да се срещне с майка си.

Дамла поздравява Йешим, че не е ангажирала Дефне, която ще нанесе вреда на компанията на брат й.

Дефне заявява на Йешим, че няма намерение да се върне на работа. Когато Йешим й разкрива, че Дамла флиртува с брат й, Дефне е прободена от ревност и решава да заеме вакантното място във фирмата.

На следващия ден Дефне се отправя към "Арас Технолъджи", а Чънар я последва. Той влиза в сградата, за да я изобличи в измама, след като е заявила твърдо, че няма да работи за Ялън, но среща Йешим и мигновено е пленен от хубостта й. Йешим също го забелязва и между двамата пламва искра.

Чънар отвежда Дефне, за да я разпита за Йешим. Йешим тръгва след него и пита рецепционистките в сградата дали са го забелязали. Те решават, че Чънар е любимият на Дефне. Йешим е дълбоко разочарована и уведомява брат си, че Дефне е излязла с приятеля си. Ядосан от чутото, Ялън настоява пред Дениз да назначат Дамла.


Дефне уверява брат си, че ще работи с Дениз, не с Ялън.

Йешим и Ялън разбират, че са сгрешили и че Дефне говори с брат си. Ялън се извинява на Дефне за поведението си и тя му прощава, но в този момент пристига Дамла, която й съобщава, че е започнала работа в "Арас Технолъджи". Разгневената Дефне си тръгва.

Лейля забелязва Чънар да разглежда снимки на Йешим в Интернет. Чънар признава на Лейля, че се е влюбил в Йешим, но тя не му подхожда, тъй като е богата.

Дорук разказва на прабаба си за схватките между Чънар и Ялън заради Дефне и Пембе решава да замине за Истанбул.

Дамла поставя задачи на Дефне и заявява, че е нейна началничка. Дефне упреква Ялън, че отново се подиграва с нея.

Йешим укорява брат си, че заради него Дефне плаче в тоалетната на офиса и Ялън се отправя да я утеши.


Чънар пристига, за да донесе телефона, който Дефне е забравила в дома си. Йешим се опитва да отклони вниманието му, за да не намери Ялън и Дефне в дамската тоалетна. От притеснение Чънар прави забележка на Йешим за дръзките ? снимки в Интернет. Обидената Йешим настоява да й се извини и той се опитва да я целуне. Йешим му удря плесница. Чънар напуска офиса и взема със себе си разплаканата Дефне.

Източник: "ТвСага"

loading...

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...