Прегазиха жена в метрото ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Временно е спряно движението на влаковете на метростанция „Опълченска“ заради инцидент на станцията. Жена е паднала на релсите, а идващият влак не е успял да спре. Тя си е гледала телефона и се е движела зад ограничителната линия близо до релсите. В един момент е залитнала и е паднала на релсите. След секунди влакът е пристигнал на перона и не е успял да спре. Това съобщи директорът на „Метрополитен” инж. Стоян Братоев. Жената е починала.


Метрото временно се движи от станция „Сердика“ до станции „Летище София“ и до „Бизнеспарк“ и от станция „Витоша“ до станция „Сливница“. Не се очаква движението да бъде пуснато скоро, заради разследващите

Осигурени са временни извънредни автобуси във връзка с инцидента на метростанция „Опълченска“, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Те се движат по маршрут от метростанция „Сливница“ до Софийски университет „Св. Кл. Охридски“, Орлов мост, НДК и обратно до метростанция „Сливница“, двупосочно.

Заради инцидента всички изходи на метростанция „Опълченска” са затворени. Поради липсата на пешеходен светофар на бул. „Тодор Александров” и ул. „Опълченска”, хората пресичат трилентовото платно с риск за живота, предаде БГНЕС.

loading...

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...