Валери Божинов ще се жени? ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

Футболистът на „Ботев“ (Враца) Валери Божинов може да мине за пореден път под венчило през тази година.

Сръбкинята Биляна Дол, с която са заедно от три години, вече нямала търпение да сложи на пръста си венчална халка. Също като Валерко и тя има предишен брак с бившия национал на Германия и настоящ треньор Томас Дол, чиято фамилия продължава да носи. Брюнетката вече е на 43 и няма никакво време за губене, пък и била обзета от нетърпение да стане майка, писа „Галерия“.

Появата на ново бебе ще превърне Божинката в многодетен татко, тъй като той си има вече две деца – Валери и Никол, от връзките си с Алисия и Николета.

Валери обаче не крие, че е постигнал пълна хармония в отношенията си с Биляна: Тя е по-голяма от мен, има повече опит и когато стъпя накриво, винаги ми казва къде греша. Разказах й подробно моя живот. Тя го прие. Познава и Алисия, и Николета. В добри отношения е и с двете ми деца. При нас няма скрито-покрито. Заради бившия си мъж тя разбира много от футбол, идва на мачове, следи първенството, интересува се, въобще имаме много допирни точки и теми за разговори. Знае какво ми дава и отнема професията. Няма напрежение, интриги и ревности. А когато човек е спокоен, може да мисли само за работа“, признава Валери, който заведе Биляна за празниците в Сърбия.


Двамата се запознават през 2015 г., когато Божинов играе за сръбския „Партизан“. Срещата се състои в ресторант в Белград. Валери изнудва свой съотборник да му даде телефонния номер на красавицата, защото е силно впечатлен от нея. Тогава Биляна има сериозен приятел и не откликва на надеждите на Божинов и дори го смята за досадник.

8 месеца по-късно се разделила с гаджето си и решила най-накрая да излезе на вечеря с нашенеца, макар да била предупредена за кофти славата му на женкар. На въпросната вечеря между тях пламва любов, заради която Валери спря да залита по малки котета.

Казваха ми, че е женкар, сваляч… Осъзнах, че е погрешно да се вслушваш в това, което казват другите, без да си опознал човека“, разсъждава философски сръбкинята.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...