Иван Ласкин оставил прощални писма ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Един от най-харизматичните актьори Иван Ласкин е оставил писма до двете си дъщери, а в едното говори и за любимата си - Алекс Сърчаджиева, пише "България Днес". Малко преди да си отиде от този свят след продължително заболяване, той се е и видял с любимите жени. 48-годишният талант е предусещал, че може да се случи най-лошото с него, и решил да сподели в писмена форма любовта си към Люба, София и Алекс.

Винаги ще ви закрилям и ще ви пазя, мои красиви момичета. То моето сърчице се дели на три за вас, обичам ви", пише Ласкин. Според хора от обкръжението на актьора личните послания вече са станали достояние до семейството му.


Орденът на рицарите тамплиери на Йерусалим - Велик приорат България издаде некролог на Иван Ласкин, от който става ясно, че актьорът е членувал в организацията в командерия "Света София". От съкращението KTJ след името му се разбира, че актьорът е бил с най-ниския ранг, който се дава на новопостъпилите. В приората има 5 ранга. Орденът пусна и молитва за Ласкин на официалната си фейсбук страница.

Стотици близки, приятели и колеги се сбогуваха с Иван Ласкин.


 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...