Още една убита жена - Калина, какво се крие зад мъжката агресия? ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Снимка: Фейсбук

Какво се крие зад ширещата се през последните години мъжка агресия? Вероятна слабост и загуба на ориентация в ценностната система. Мъжете не могат да открият своята роля в живота на жените и си отмъщават по жесток начин, убивайки ги


Продължава разследването на жестокото убийство на млада жена в столичния квартал "Банишора", пише 24chasa.bg. Убитото момиче се казва Калина. Спешните медици казват, че е убита по особено жесток начин. Насилвана е и вероятно е душена. Задържаният за убийството е нейният приятел Васил.Двамата са обвързани от октомври миналата година, разкрива публикация във фейсбук. От профила й в социалните мрежи става ясно, че тя е модел в "Ивет фешън" и работи като счетоводител. Последната й снимка с Васил е от 1 януари тази година, където двамата са на ски ваканция в Банско, към нея тя е написала: "Васил Василев, доживях да стана и даскалица на борд, въпреки че съм със ски на краката.


В профила на Васил във фейсбук вече валят гневни коментари. "И сега по-голям мъж ли стана като уби невинно момиче?", "Боклук... В ада да гориш", "Доживотна присъда, смърт за този боклук!", гласят част от коментарите.Той работи в заведението "Щастливото Прасе" в София.Калина е родена на 27 декември.


 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...