Мегз се оплака: Бях използвана ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е била използвана от гаджето си Румен Рончев, който в момента е в ареста заради застрахователна измама. Бизнесменът бил твърдо решен да се разведе и затова прехвърлил фирмите си на Мегз, така че да не дели имуществото със законната си съпруга, както се изисква при раздяла. След като бил арестуван обаче, се почувствал предаден от дизайнерката и решил да се обърне срещу нея. Затова Каканашева се появила в съда - да го успокои, че няма да свидетелства срещу него за измамата с нейния джип.

Той уж й беше подарък от любим мъж. Риалити героинята позира с колата с надпис "Обичам те" и така намекна, че е дар от богато гадже, но всъщност се оказа купен на лизинг. След като започнала да изпитва затруднения с обслужването на лизинговите вноски, тя решила да го обяви за откраднат с помощта на Рончев и свой братовчед, твърди прокуратурата. През уикенда Мегз обяви, че много скоро истината за аферата, по която я грози затвор, ще излезе наяве.


"Колкото до мен - аз съм Миглена Каканашева, доста пъти съм минавала през ада и съм се връщала обратно. Това е цената за всичко, което едва на 28 години имам. Този път няма да е по-различно - много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем истината - с цялата си искреност и прямост, с всички детайли - както само аз мога. Тогава ще разберете, че нещата невинаги са такива, каквито изглеждат. Понякога лъскавото е гнило, а друг път гнилото е лъскаво", написа Мегз в социалните мрежи. В телевизионно интервю тези дни тя надълго обясни как се продават част от българките на богати и известни мъже, като се позова на собствения си опит с подобни жени. Думите й, които Мегз повтаря поне от година, предизвикаха буря в интернет. Една част от хората я посъветваха да се съсредоточи върху нелекото си положение и да спре да съди хората.

Източник: bgdnes.bg


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...