Кучето Уайли със сърце на носа, има 130 хиляди последователи в Инстаграм ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

Далматинецът Уайли, който наскоро отпразнува първия си рожден ден, е знаменитост в Инстаграм - има повече 130 000 последователи.

Кучето с очарователно носле във формата на сърце и стопанката му Лекси живеят в Колорадо, пише hiclub.bg Заедно приключенстват, изследвайки красивите планини и широко отворените пространства около тях.Уйали е роден в Оклахома, има 8 братчета и 2 сестрички. Интуицията на 26-годишната Лекси я води към него."Сърцето на нослето му се открояваше, но не бе добре оформено и не вярвах, че ще остане, тъй като петната на далматинците непрекъснато се променят", казва младата жена, цитирана powerfulmind.co.Избрах го, защото от развъдника ми казаха, че всичко, което правил до момента, било да спи, да се гушка и да яде. А така вече имахме много общо", шегува се тя.

"Ние сме късметлии, че живеем в Колорадо и имаме най-красивите места за игри и откривателство. Той обича да се катери и да посещава един от най-големите паркове за кучета тук", казва Лекси. Тя казва, че кучето й е истински пилот, тъй като обожава да пътува, особена на предната седалка на колата, от която се любува на всичко, покрай което преминават.Когато е изморен достатъчно, Уайли става много поспалив и гушлив."Със своите 24,5 кг, той е едновременно шантав, тромав, малко нахален, бързо огладняващ, търсещ прегръдки, любопитен, див, лудичък, глупавичък, много индивидуален и щастлив ...", допълва още американката.

Подобно на повечето далматинци, той носи своята упорита страна.Лекси е станал толкова популярен в областта, в която живее, че непознати хора го разпознават на улицата. Стопанката му винаги е била любител на фотографията, а Лекси се превръща в идеалния модел.Тя прави профила на Лекси в Инстаграм, без да предполага колко много последователи и нови приятели ще получи.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...