МВР отчита работа на полицията в страната като много добра, дава й нови коли и нови униформи ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

342 нови леки автомобила " Шкода" ще бъдат разпределени между 28-те областни полицейски дирекции в страната. Това съобщи в Пазарджик зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов. Той допълни, че автомобилите вече са поръчани, след спечелена обществена поръчка от доставчик и след пристигането им ще бъде осъвременен автопаркът на полицейските дирекции. Отделно от това до края на годината полицейските служители в страната ще получат и нови униформи и обувки. Те ще бъдат изработени от подходящи материи, за да бъдат удобни по време на работа от униформените служители, съобщи  24chasa.bg

Зам.-министър Балабанов разкри, че в момента в страната се отчитат много добри резултати от работата на полицията и според него това се дължи и на факта, че беше увеличено възнаграждението на полицаите.


По повод терористичните актове във Нова Зеландия и Холандия Стефан Балабанов съобщи, че МВР и ДАНС постоянно работят, за да не се допускат подобни терористични актове у нас, но предупреди че никой не е застрахован. В Пазарджик зам.-министър Балабанов, директорът на Главна дирекция " Полиция" Христо Терзийски и зам.-директорът на ГДБОП Стефан Джолев присъстваха на отчета на местната областна полицейски дирекция за 2018 година.


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...