Отново убийство на жена ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

 

На 24.03.2019 г., в 08:20 ч., във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение, че в къща, намираща се в гр. Стара Загора, на ул. "Витоша", е намерено тяло на жена. При извършения оглед е установено, че се касае за убийството на 22-годишна жена от гр. Стара Загора, която е починала от нанесен удар с нож в областта на врата, съобщават от прокуратурата. Образувано е досъдебно производство по чл.115 от НК.

В резултат на проведените неотложни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е установен извършителят на престъплението – мъж на 28 години от гр. Стара Загора.


Извършителят е Т.В. на 28 години, с когото жертвата е живеела на семейни начала. Същият първоначално е задържан за срок до 24 часа, а с постановление на ОП – Стара Загора му е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок до 72 ч.

Петгодишно дете се е натъкнало на безжизненото тяло. Но възрастен човек е подал сигнал на 112. Разпитват се свидетели. При оглед аса иззети нож, одеяло със следи от червеникава течност.

Наказанието, което се предвижда в случая е от 10 до 20 години лишаване от свобода.


 

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...