Кой докладва Мартин Карбовски във "Фейсбук"? ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

През седмицата стана ясно, че четири от Фейсбук страниците, свързани с работата на Мартин Карбовски, и имащи половин милион последователи, са премахнати. Карбовски реагира като нарече социалната мрежа "фалшива форма на свобода" и определи случилото се като "бото-фашизъм".

"Има хора, които седят и са назначени за цензури. Те си седят в едни мазета и докладват. Старата игра на партизанщина продължава да бъде лоша игра за нас. Едните са партизани, другите са стражари - те се гонят взаимно и се докладват на горския, защото горският е социалната мрежа", коментира в предаването "120 минути" Мартин Карбовски.


"Искам да поздравя всички, които се поздравиха с победа над Карбовски и да кажа следното: обиди като фашист, език на омразата, русофил, обиждайте ме, колкото искате, но 500 000 човека вие да обидите, те фашисти ли са? 500 000 събирани десетина години, не са много, но това са 500 000 човека на журналист, не са на чалга. Ще видиш, че и Кубрат ще го спрат, защото не можеш да целуваш жена току така", смята журналистът. Той поясни, че донякъде това ще попречи на работата му, защото по този начин журналистите комуникират с хората и им дават обратна връзка./bTV


 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...