НАПАДНАХА ТАДЪРЪКОВА, ЗАРАДИ КОМЕНТАРИТЕ ПО АДРЕС НА ВАНГА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

 

Журналистката Светослава Рудолф (екс Тадаръкова) бе подложена на унищожителна критика заради интерпретациите си на тема Ванга. В студиото на "На светло" срещу нея се изправиха колежката й Оля Ал-Ахмед и писателя Николай Стоянов, чийто баща Методи е кум на пророчицата и съпруга й Димитър Гущеров.И двамата извадиха аргументи от пряката връзка на собствените им семейства с Ванга. "Народът е казал - за умрял или хубаво, или нищо. Аз също съм журналист, но не бих си позволила да прекрачвам всички прагове. Няма да прекрачваме праговете на морала", каза Оля Ал-Ахмед по повод твърденията за изнасилване на Ванга.

Николай... беше още по-конкретен. След като обясни, че като дете е живял четири години с Ванга, която била близка приятелка с леля му, той обори няколко от версиите на Рудолф - включително за ослепяването на пророчицата и виновника тя да не бъде излекувана навреме. Опитите на журналистката да контраатакува, позовавайки се на косвена информация, бяха прекъснати в зародиш. "Ама вие за всичко имате отговори от... други хора", възмути се Николай..., след което обясни, че не може да се приемат сериозно голи твърдения, които се основават само на снасяна от ухо на ухо информация.

Накрая страстите на Рудолф бяха охладени дори от водещата Люба Кулезич, която призна, че подобен подход към пророчицата е недопустимо битов и преминава допустимата граница.

 

 

blitz.bg

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...