СТОЯНКА МУТАФОВА Е ДОБРЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

 

Голямата актриса Стоянка Мутафова вече е здрава, съобщава  "България Днес" от самата нея.
"Добре съм, продължавам да играя! Всичко е наред", сподели 91-годишната носителка на награди "Най-добра комедийна актриса" за всички времена. Точно преди дни екранната баба Гицка бе легнала болна от настинка, която хванала от постоянното пътуване с таксита.
"Пазят ме от бронхопневмония. Ето, не дойдох и на връчването на наградите на "Джеймисън", Муки взе статуетката от мое име. Вирус ли е, какво ли, не знам, но вече съм по-добре", обясни "Стихийното бедствие" на Сатирата Стоянка Мутафова.
91-годишната легенда на БГ киното и тв у нас се почувствала отпаднала малко преди да тръгне на път за Сливен преди седмица. Там с Дидо Манчев щели да участват в "Парижки лудории". Вместо да тръгнат за Града на стоте войводи, двамата отишли на преглед в болница "Токуда" при "старите" приятели на Стоянка. "Докторът ти препоръча да лежиш на топло, да пиеш чайчета и да почиваш повече и ще го слушаш", дал й и собствените си съвети колегата на Мутафова Дидо Манчев. Непокорната актриса този път решила да го послуша.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...