ПЪРВИ ДУЕЛ ВЪВ ФЕРМАТА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Първият ратай във „Фермата“ тази година – Яни Андреев, избра да се изправи на дуел срещу „лошото момче” на Бургас Тома Талепов. През стартовата седмица в шоуто Владо Каролев избра Яни за ратай, тъй като той е един от малкото участници с опит във фермерския живот, а след това го посочи и за първи дуелист.

Вепизода в четвъртък вечер Яни съобщи, че избира за втори дуелист Тома с мотива, че двамата са равностойни противници. В разговор на четири очи Яни му призна, че го е посочил, защото ако стигнат до финал, Тома ще го бие по зрителски вот.


Първите стратегии за оцеляване в шоуто вече са факт, както и първите любовни трепети. Като романтична двойка в трети сезон на „Фермата“ все по-ясно се очертават гимнастичката Валерия и футболистът Алек. Техният флирт вече не е тайна за никого, а в четвъртък вечер тази ситуация коментира и първият кандидат за сърцето на красавицата – Калоян. Взаимните симпатии на хип-хоп танцьора и гимнастичката по време на кастингите не успяха да се развият в нещо по-сериозно и Калоян за първи път призна за любовното си разочарование. Според него Валерия обръща внимание на Алек, за да бъде интересна на зрителите и да си осигури по-дълъг престой в шоуто.

Докато едни мислят за любов, а други се готвят за битка, всички заедно строят новия си дом и се учат да оцеляват в суровите условия на фермата. Участниците започнаха да правят пречиствателна станция за питейна вода с естествен филтър от камъни и пясък, а Гечо и Диана строят мост до ратайския бряг, за да осигурят на всички достъп до зеленчуковата градина.

В сезона, озаглавен „Ново начало“, участниците трябва да изградят дома си от нулата, а в него, освен покрив, липсват и всякакви други удобства, дори мебели. По тази причина в четвъртък вечер при фермерите влезе известната фотографка и декоратор Велислава Каймаканова – Ножарова, която през този сезон ще ги учи как да оползотворяват на пръв поглед ненужни неща, като ги превръщат във вещи от първа необходимост. Първата им съвместна задача е да направят диван от палети и маса от щайги.


„Понякога най-ненужните вещи могат да заживеят втори живот и да ни бъдат от полза“, обясни на фермерите Велислава. Съветите на Вили ще влизат в употреба и на зрителите, тъй като тя детайлно описва всяка стъпка от изработването на полезните вещи.

Една от най-драматичните житейски истории в шоуто – тази на Дарина и нейната дъщеря, която се възприема като момче, шокира участници и зрители.

Самата Дарина призна пред Виолета и Валерия, че откакто се помни, дъщеря й се чувства момче, но й го е признала в последната си година в гимназията.

„Никога не съм я питала дали харесва момчета или момичета. Живяла е и с двата пола по квартири. Аз не мисля, че трябва да се интересувам кой с кого спи. Имаше хора, които ми казаха, че е най-добре да се обърна към психиатър“, призна през сълзи Дарина.


 

Тази вечер във „Фермата“ водещият Иван ще запознае двамата дуелисти – Яни и Тома, с битките, които им предстоят, след което те ще се усамотят в къщичките на дуелистите, за да се подготвят за дуела. Във фермата ще влезе наставникът Бети, за да оцени как са се справили участниците с първите си задачи. От оценката й зависи колко храна ще получат за следващата седмица.


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...