ВЕНЕТА РАЙКОВА ПРЕДИЗВИКВА СЪДБАТА С МИСЪЛТА СИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

През шест любовни разочарования и един годеж с вилица минала Венета Райкова, преди да срещне мъжа си Тихомир, с когото днес се радват на семейно щастие. Тв водещата на предаването „Папараци” по Би Ти Ви никога не се е осланяла на съдбата, а я е предизвикала със силата на мисълта си. Както неведнъж е споделяла, Венета реализира всички свои мечти, именно като целенасочено и детайлно ги визуализира.

Така направила и за да открие мъжа на живота си. Годината е 2004-а, тъкмо стартира емблематичното предаване „Горещо”. Тогава Венета  за голямата любов,  да работи усърдно защото й се налагало, за да се издържа. Никога не преследвала на всяка цена професионални успехи, а ги очаквала. Тази й философия в далечната 2004 г. вероятно се дължи и на факта, че тогава блондинката изучавала будизма. Затова и се определя като човек, който седи и гледа реката – ако нещо й трябва, то се носи по течението.

„Но аз не влизам в реката и не се боря с нея. Не харесвам амбициозните хора, които си прокарват път с лакти… Миналата година, след 11 години работа, си купих кола – „Фолксваген Голф”, за 6000 лева, пише „Таблоид“.


Голямата любов все пак идва след дълго чакане. По онова време тя вече е имала 6 любови, но мечтата й да срещне мъжа на живота си не се сбъднала. Но понеже е романтичка, приема да се сгоди не с пръстен, а с вилица.

„Аз съм много сантиментална – израснала съм с романтични книги, в които голямата любов винаги тържествува. Последната ми подобна история беше с едно момче, с което се запознахме преди Коледа. Няма да уточнявам коя Коледа”, споделя Венета.

Той намерил телефона й и й се обадил. Предложил й да се видят и Венета се съгласила. По принцип не обичала подобни срещи, но „тогава вътрешен импулс” я накарал да каже „да”. Отишли на обяд, което било точно преди Коледа. Заведението било почти празно, а те останали до 19 ч.

„После седнахме на пейката на пл. „Славейков”, валеше сняг… Винаги съм си мечтала да седна на тази пейка, но ми е било неудобно. Седнахме, държахме се за ръце, после отидохме на кино. Гледахме романтичен филм. Оказа се, че той вече го е гледал, но ми каза после. Прибрах се към 11 и половина – значи тази наша първа среща продължи почти 12 часа. Нито сме се целували, нито каквото и да било”, спомня си Венета.


На Коледа всеки бил с близките си, писали си романтични смс-и се видели на следващия ден в един ресторант. Тогава той й предложил брак. В началото тя си помислила, че се шегува, но след като той повторила въпроса си пет пъти, осъзнала, че е съвсем сериозен.

„Хем беше адски романтично, хем не ми се вярваше, че това се случва, пък и си ме беше шубе, не го познавам този човек – да не е луд? Той попита: „Няма ли да ми отговориш?”. Аз му казах, че когато някой прави предложение за брак, дава символ, а такъв не виждам. Той взе една вилица от масата и ми я подаде с думите: „Ако вземеш тази вилица и си я сложиш в чантата, значи имам шанс, ако я оставиш – нямам.” Взех я, тя още е у нас, но не се оженихме. Това е най-романтичната ми история, а момчето беше последното ми гадже”, споделя Венета.

Към днешна дата остава тайна дали все още пази вилицата, с която се сгодила, и защо всъщност не изпълнили обещанието си да се венчаят. Ясно е само, че след дълго чакане и визуализация на мечтата си за голяма, истинска любов, Венета Райкова среща мъжа си Тихомир, с когото имат син и вече няколко години се радват на семейно щастие и хармония. Венета Райкова загубила девствеността си на 18 години и половина, споделяла е самата тя преди време и е допълвала:

„Беше голяма любов – той беше с 5 г. по-голям от мен, ходихме 4 г. и до ден днешен сме приятели.”

 

Инфо: Агенция БЛИЦ


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...