"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА ЙИТ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Нур пристига в Истанбул след погребението на баща си. Леля й Хафизе не идва на автогарата, за да я посрещне, тъй като съпругът и Таяр й забранява. По пътя към имението, в което Хафизе работи като прислужница, Нур е нападната от хулигани.

Иит е най-големият син в семейството Козан, той я спасява от грубияните. Той предлага на девойката да я откара в дома на Козан , но тя отказва. Тъй като върви в грешна посока Иит я отвежда против волята й в имението.

За да настани братовчедка си, той освобождава Елмас, дъщеря на Хафизе, която работи в компанията му от бизнес срещата, на която трябва да се яви.

Хафизе настоява Нур да поиска извинение от госпожа Айтюл, леля на Иит и майка на съпругата му Иджлял, за грубото си отношение към племенника и. Нур се подчинява на леля си. Елмас разказва на Нур, че Иит сам е проправил пътя си към богатството. Той отглежда шестгодишния си син Мерт, чиято майка Иджлял е в състояние на кома от три години след пътен инцидент.

Мерт не знае, че майка му е жива и тъгува за нея. Момчето бяга от стаята си през нощта. Нур го открива на високо дърво в градината на имението и го убеждава да слезе. Тя възпира Иит да отсече дървото.


Нур забелязва белезите от физическото насилие, което Таяр упражнява над Хафизе. Нур упреква Елмас, че демонстрира безразличие към тормоза, оказан върху майка й. Назан, съпругата на брата на Иит- Джахит, твърди пред зълва си Ярен, че Айтюл е омъжила дъщеря си Иджлял за нейния братовчед, за да запази богатството на фамилията. Айтлюл чува думите на Назан, че дъщеря й не се грижи за Мерт. Тя удря плесница на Назан и й напомня, че Иджлял е все още жива.

Елмаз подържа извън брачна връзка с Джахит, които й прави скъпи подаръци. Нур забранява на Таяр да посяга повече на леля й.

Таяр напада Нур, но Иит се намесва и го възпира. Назан заплашва Джахит, че ще напусне имението, ако не я защити пред родителите си. Айтюл я предупреждава, че ще трябва да остави бижутата си и луксозния начин на живот, на които е привикнала. Нур пристига в компанията „Козан”, за да потърси братовчедка си Елмас, но тя си е тръгнала от работа.

Иит предлага да я откара до дома й, но Нур заявява, че е възнамерявала да разгледа Истанбул с Елмас. Иит й показва града и връща медальона с  портрета на майка й, които е изгубила в имението.


 

Джахит споделя с брат си своите колебания дали да се раздели с Назан, заради Елмас. Иит признава, че също е срещнал жена, която е развълнувала сърцето му след толкова години, но не издава името пред брат си. Айтюл забелязва, че Нур прекарва много време с Мерт и забранява да се доближава до детето. Иит заявява пред Айлюл, че занапред Нур ще се грижи за сина му. Той завежда Мерт и Нур на лунапарк.


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...