ШАРЪН ПЪРКИНС, ЖЕНАТА С НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЮСТ В АНГЛИЯ, ЖИВЕЕ В БЪЛГАРСКО СЕЛО ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Блондинката Шарън Пъркинс нашумя много в последните години, след като направи шумен развод, а с обезщетението от него започна да повишава гръдната си обиколка до рекордния за британка размер 32 ММ. В бюста й са наблъскани 3000 кубика силикон. Шарън е на 51г., има три деца. Получи 330 000 британски лири обезщетение за развода си. Сега тя живее с 51-годишния антиквар Карл Хамилтън. Двамата купиха имот с 6 дка и 200-годишна къща в село край Левски, Плевенско. Шарън твърди, че уголемяването на бюста й силно е променило живота й. Пред в. "Сън" тя разказва: "Обожавам разходките по българските улици. Гърдите ми веднага привличат вниманието. Обожавам и реакциите на хората. Българите ме спират и ми задават всякакви въпроси.

Шарън Пъркинс инвестира повече от 10 000 паунда за изкуствен бюст. 51-годишната жена разполага с 3-килограмови силиконови импланти, както и талия от едва 60 сантиметра. Първата интервенция се е случила с хирургическа намеса, но втората е била малко по-болезнена, след като Шарън носела стегнат метален корсет, който е можело буквално да счупи ребрата и. Тунингът бил вдъхновен от анимираната героиня Джесика Рабит.

След сериозно мъчение и 12-часово носене на корсет, Шарън успяла да придобие желаната форма. Днес Шарън започва да се чувства много по-секси, докато лекарите се чувстват притеснени за насилствената трансформация на тялото й.

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...