Слави Трифонов вече има национална телевизия ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

Слави Трифонов купи тв "Стара Загора", става ясно от Търговския регистър."Да, продадох я", каза пред "24 часа" адв. Дамян Георгиев, собственик на дружеството "Статис" АД, което притежава телевизията. Той не каза каква е цената, въпреки че според запознати сделката е била за 500 000 лв.

Представител на дружеството вече е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на директорите заедно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова - все хора от екипа на Слави. Промените в Търговския регистър са направени на 10 октомври.

Датата на изтичане на мандата на Съвета на директорите е 5 август 2021 г.От 10 октомври седалището на фирмата вече е в София, в зала 12 на НДК, която се намира в т.нар. малко НДК. Там бяха стаите на екипа на "Шоуто на Слави". Изглежда там ще е студиото.Журналистката Станимира Димова, която също е била в управата на телевизията, написа преди малко в профила си във фейсбук:"Тъжна съм... Телевизия Стара Загора става Седем Осми...

Тъжна съм, защото съм създавала тази марка, през далечната 1996 г. и лично аз, когато беше почти невъзможно, според условията на "Шоуто на Слави", направих така, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а само за 3 дни...беше прецедент за "Шоуто"... И никога не е ставало въпрос за пари..."ТВ "Стара Загора", въпреки че се излъчва от града на липите, е национална телевизия.

Източник: 24chasa.bg

loading...
 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...